REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ponta: „Stimați români, ia nu mai protestați contra Austriei! Ia mai tăceți din gură!“

Ponta: „Stimați români, ia nu mai protestați contra Austriei! Ia mai tăceți din gură!“

A.F. 15 decembrie 2022 | 00:00 1417

Fostul premier al României, Victor Ponta, comentează într-o notă ironică ultima ieșire a președintelui României. Klaus Iohannis a afirmat că nu este de acord cu boicotarea firmelor austriece și nici cu atacarea deciziei privind aderarea la spațiul Schengen din Consiliul JAI la Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

Victor Ponta

De asemenea, liderul de la Cotroceni a vorbit despre problemele care trebuie rezolvate pe cale diplomatică.

„Ați înțeles stimați români? Ia nu mai protestați contra Austriei - ia nu mai atacați la CJUE decizia cu Schengen - ia mai tăceți din gură și acceptați că un popor care își alege asemenea conducători nu are niciun drept!”, a spus Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mykymous tu pe sudul litoralului romanesc erai cu gazele de șist cu americanii Ai mintea scurtă șoricel la cașul euro e farâ gust fără miros la unii milogi din politică
2
0
Ba secatura taci dracului nenorocitule ! Din cauza ta si a derbedeului Antonescu a iesit romania din schema Schengen in 2012 ...V-ati pisat pe democratie in numai 2 nopti din 2012.Niste nenorociti ordinari .
1
0
Cat tupeu paote sa aiba asta care i-a scutit pe Kazahi care au cumparat petromidia de obligatia astora de a investi o suma colosala in rafinarie cum se stipula in contractul de vanzare--cumparare,asa a scris presa pe timpul ala despre V.Ponta primministrul de atunci,defapt Ponta a invatat hotia asta de la coordonatorul tezei lui de doctorat"fals si doctoratul se stie"A.Nastase care tot asa i-a dat indianului Mital Combinatul Siderurgic Galati gratis pentru ca CSU Galati avea datorii de vreo 30 de miliarde de dolari la timpul ala si nu s-a nimeni bagat sa il cumpere cu un leu dar sa preia si datoriile,atunci a preluat indianul CSU.Galati gratis dar cu datoriile pe care le avea Mital obliganduse sa achite datoriile CSU.Galati prin contract,numai ca a dat Bombonel o ordonanta de urgenta prin care datoriile CSU.Galati au fost platite de statul Romani adica le-au platit toti romani.Asta este o alta metoda prin care s-a furat statul Roman de uni conducatori care au guvernat tara asta,adica cumperi tu fara bani dar preei datoriile dupa care vii cu spaga la mine si eu iti sterg datoriile pe care le ai de platit,caci eu am pixul si puterea in Romania.
1
1
Daca spuneai ce trebuie si cand trebuia, jos palaria. Acum ciocul mic pana spui totul nu doar ce iti convine. Ginerele lui Sarbu mare specialist in ce . mai pui de badalai sau nu stiai ce a facut marele tau premier, ce te-a facut un mic TITULESCU. Dispari odata din viata politica, sau pleaca in Turcia la prietenul tau daca te mai cunoaste. A propos de ia-l cu tine si pe Bogdan Olteanu si al doilea om in stat, de la senat chiar si ca nu se stie in ce calitate, Alina Ghiorghiu.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212