REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ponta despre varianta unei demisii din funcția de prim-ministru: Ar fi o trădare a celor care au votat USL

Ponta despre varianta unei demisii din funcția de prim-ministru: Ar fi o trădare a celor care au votat USL

Replica API 14 iulie 2015 | 00:11 183

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, că demisia sa din funcția de prim-ministru ar fi o trădare a cetățenilor care au votat USL, pentru că ar însemna întoarcerea la guvernare a celor care care au condus țara înainte de 2012.

"La guvern, lucrurile stau în felul următor. Nu că aș fi de neînlocuit, nimeni nu e de neînlocuit, dar sunt niște proiecte pe care le-am pus în aplicare și pe care trebuie să le duc la bun sfârșit. În al doilea rând (...), eu am fost votat, împreună cu Crin Antonescu, ca să guvernăm, dar am fost votați și ca să nu mai ajungă ăia pe care i-am dat jos, adică Ungureanu, Predoiu, Boagiu, Ialomițianu, toată gașca. Păi eu dacă îmi dau demisia de la guvern înseamnă că dau țara celor care au distrus-o înainte(...), aia ar fi o trădare, categoric, a celor care m-au votat. (...) Plecarea mea pentru a veni exact cei care au distrus România înainte de USL ar fi o trădare a celor care au crezut în USL", a declarat Ponta la Antena 3.

El a adăugat că retragerea de la conducerea PSD a fost o alegere mai ușoară, pentru că atribuțiile sale au fost preluate de colegi care sunt capabili să conducă partidul.

"La partid (...) am găsit imediat o formulă prin care cei aflați acum la conducere (...) pot foarte bine să conducă din punct de vedere politic partidul, mai ales că practic din toamnă începe pregătirea pentru alegerile locale, după aceea pentru cele parlamentare", a explicat Victor Ponta.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108