REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ponta: Dragnea e un fel de Pablo Escobar. Ce spune fostul premier despre mustaţa actualului şef al PSD!

Ponta: Dragnea e un fel de Pablo Escobar. Ce spune fostul premier despre mustaţa actualului şef al PSD!

Replica API 4 septembrie 2017 | 02:56 400

Fostul premier, Victor Ponta, a lansat critici dure la adresa actualului şef al PSD, Liviu Dragnea, în cadrul conferinţei de presă pe care a ţinut-o după lansarea partidului ProRomânia.

"Pot să îmi dau doctoratul în cei cu mustaţă. Le tremură mustaţa când mint", a susţinut Victor Ponta în cadrul conferinţei de presă.

"Sigur că mă deranjează sau m-a deranjat povestea cu Ponta care a trădat PSD. Campania s-a făcut cu faţa mea, că dacă se făcea cu a lui Dragnea, se mai pierdeau voturi", a mai spus Ponta.

"Eu am tot tras de PSD, şi domnul Năstase, şi domnul Geoană spre un partid modern. Domnul Dragnea l-a dus la cum era PDSR: o chestie populistă în care îi păcălim doar pe ai noşti, facem duşmani din alţii. Acum ne luptam cu băncile. Si Hugo Chavez s-a luptat cu băncile. (...) Haideţi să vă spun un lucru care ar putea să îi supere pe suporterii domnului Dragnea: „Domnul Dragnea se luptă cu sistemul”. Domnul Dragnea în tot, negociază pentru el. PSD e o chestie pe persoană fizică. (...) Nu mă veţi vedea înapoi în PSD cât timp e domnul Dragnea. (...) Domnul Dragnea e un fel de Pablo Escobar. În lupta cu băncile e un fel de Hugo Chavez. Nu poate să îşi ia un model mai european?", a conchis fostul premier.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lumea asta e co curva ... In schimb, Ponta e ... ca lumea ...
0
0
Poza asta cu Dragnea cu hamsteru-n plosca ... dar mai ales cu ce expresie are ala din spatele lui - priceless! E de colectie, se impune un printscreen.
3
0
PCR cred ca a avut si oameni cu capul pe umeri, altfel n-ar fi construit o tara intreaga din nimic. Alde astia de acum sunt zero barat toti.
3
0
Daca te-am apreciat ca prim ministru ca om esti de tot rasul iar caracterul este al unui jegos ordinar.
5
1
Ponta,stai dreaq potolit cu doctoratul in cei cu mustata ptr ca la cat esti de tonta te prind astia ca plagiezi!Ai obsedia datului de doctorat fara sa stii nimic! Ponta egal EBA!!
3
1
puie monta!
2
3
din pacate are dreptate. psd seamana din ce in ce mai bine cu parintele sau partidul comunist roman doar ca sunt mai multi nea nicu si mai multe lenute
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108