REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ponta: Este o singură alianţă între Pro România şi ALDE - de susţinere a candidatului Mircea Diaconu

Ponta: Este o singură alianţă între Pro România şi ALDE - de susţinere a candidatului Mircea Diaconu

Replica API 24 octombrie 2019 | 02:59 368

Victor Ponta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri că decizia ALDE de a vota Guvernul PNL nu va afecta alianţa dintre acest partid cu formaţiunea pe care o conduce, menţionând că singura alianţă este de susţinere a candidatului la prezidenţiale Mircea Diaconu şi este foarte bine dacă ALDE poate să face acest lucru în continuare.

"Avem o singură alianţă între Pro România şi ALDE, şi anume pentru susţinerea candidatului Mircea Diaconu. Noi îl susţinem pe Mircea Diaconu, nu ştiu dacă cei de la ALDE, fiind aliaţi acum cu PNL, care îl au pe Klaus Iohannis candidat, dacă pot să-l susţină pe Diaconu. Dacă pot, e foarte bine. Nu e nicio problemă", a afirmat Ponta, întrebat pe această temă după întâlnirea pe care a avut-o cu premierul desemnat Ludovic Orban.

El a spus că între Pro România şi ALDE nu a fost vorba de o alianţă politică.

"Cred că un singur senator tot ţipa că facem fuziune şi între timp s-a fuzionat el cu PSD", a adăugat Ponta.

Pe de altă parte, Ponta a mai spus că nu susţine Guvernul PNL pentru că nu este un proiect serios.

"Evident că orice proiect care are şanse să funcţioneze suntem dispuşi să discutăm să-l sprijinim. Din punctul nostru de vedere, acest proiect actual cu PNL la Guvern şi cu patru aşa-zişi aliaţi care îşi cară pumni şi picioare şi îşi scot ochii nu este un proiect serios şi oamenii vor avea de suferit. (...) După prezidenţiale sper să vină cu un proiect realist, proiectul actual, din punctul nostru de vedere, nu va funcţiona. Până atunci, aşteptăm ca domnul Orban să vină cu o formulă care să aibă sens. Până atunci...", a susţinut Ponta. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
du - te in pula mea ca ai un singur ....cd cu ce ai votat si ce vei vota . Eu votez ca nu cumva ma-ta , nevasta-ta sau fiica ta sa mai fete oligofreni ca tine ! n-ai bani , vino in port sa pazesti flota .....ca n-ai ce face, a vandut-o basescu .
0
1
Tariceanu, sluga lui Dinu Patriciu caruia ia dat pe datorie bijuteria, perla Ptrochimiei Romanesti: Rafinaria Petromidia. Patricu a vandut-o cu cca 2 miliarde de dolari, a devenit cel mai bogat roman roman iar statul cu javra asta de tariceanu PM a inchis ochii, a intins mana si-a ajuns si el pocnind din deste milionar.. si statul nu a mai recuperat nimic! Ba mai rau, a venit ponta si a sters definitive datoria Petromidia! DNA nu se sesizeaza in aceasta mare hotie...
2
0
Pentru el, pentru fostii si pentru viitorii pesedei muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiieee
4
0
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
7
1
Mai Ponta, te-ai facut si te faci in continuare de RUSINE, joci la mai multe capete, alergi dupa mai multi iepuri, dar nu vei prinde nici unul. Joci MURDAR, ai o contributie majora la dezastrul facut de voi, pesedeilor in frunte cu tine si cu dancila: cele mai dezastruoase guvernari, da. Ati dezamagit romanii, tinerii care pleaca din tara... lasandu-va pe voi sa mintiti, sa furati,....sa distrugeti. Cat va mai suportam !?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920