REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ponta: Susţin Guvernul Grindeanu, susţin PSD, nu-l susţin pe Dragnea!

Ponta: Susţin Guvernul Grindeanu, susţin PSD, nu-l susţin pe Dragnea!

Replica API 16 martie 2017 | 00:18 392

Victor Ponta a insistat că susține atât Guvernul Grindeanu, cât şi PSD, dar nu-l susține pe Liviu Dragnea, pentru că nu poate fi de acord cu stilul acestuia de conducere monarhică. Fostul lider PSD a mai spus că nu înțelege de ce Liviu Dragnea continuă atacurile asupra sa.

Eu nu înțeleg de ce continuă domnul Dragnea acest atac asupra mea. Eu susțin Guvernul Grindeanu, susțin PSD, nu-l susțin pe Dragnea! Asta-i viața!”, a declarat fostul premier.

Acesta l-a lăudat pe Grindeanu,care văd că începe să conducă el guvernul așa cum şi trebuie, nu să lase pe altcineva să conducă în locul lui”.

Ponta a mai spus că, în calitate de deputat, va vota Legea salarizării uniceși chiar este de acord cu majorările salariale, dar trebuie săștieși cu ce bani vor fi acoperite acestea.

Victor Ponta a amintitși de vremurile în caredacă îl criticai pe Ceaușescu, criticai România” ş a sugerat astfel că dacă îl critică pe Dragnea, nu înseamnă că atacă tot partidul sau Guvernul.

Nu vreau să fiu dat afară din partid, ba dimpotrivă! (Prezentarea demisiei în alb) era o chestie dacă (...) acceptă ideea că putem să avem şi altă opinie”, a mai precizat deputatul PSD.

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
copios cand vede fostii tovarasi cum se dau mari democrati.ba lingailor,daca nu era epoca de aur,va stergeati la fund cu bozie si faceati kaka in itari.democratia fabrica analfabeti si oameni fara viitor pe banda rulanta.uitati-va la toti fostii comunisti cum blameaza de zor singura perioada cand Romania era prospera,adica inainte de 1989.sa va fie rusine ba!
0
0
sa ajungi acolo unde meriti, Nu uita ca viitorul a-ti este sortit de pe vremea USL-ului cand ti-ai batut joc de crin !
1
2
muist basinos , voi ati nenorocit romania , jegosilor ! pacat ca pt cacati imbalsamati ca voi raspunde doar elena . Tu , fosila comunista , sa taci , cersetorule !
4
1
vrea sa i umblu in gur cu clestele , amice ai grija ..
3
4
Mai poponarule inca mai umbli PE strazi?Inca nu te-au dus la puscarie?I-al si pe viermele de dragnea si tariceanu si duceti-va la puscarie CA doar sinteti deja condamnati,hotilor,dar sa VA luati cu voi si multa,multa vaselina
7
3
Dragnea si ponta joaca noaptea pe nocturna tenis in vilele de protocol si ziua joaca teatru la televiziuni....pe ghita L au impachetat in zeci de milioane de euro si L au trimis sa ii astepte pe vreo insula cu teren de tenis si piscina
12
2
Persoanele identice nu se vor impaca niciodata.Ambii sunt smecherasi,olteni,hoti,avizi de puterea suprema asa ca ...
8
2
Un derbedeu de pe malurile Dambovitei , acesta este v.v. ponta !
11
2
Trebuie sa recunoastem ca Ponta a fost un bun PM. Cat despre Dragnea..............sila si sictir maxim.
1
7
esti un labagiu.
8
1
indentic a facut si cu crin A. Asta este nebun dupa functii si bani bineinteles : o javra ordinara !
11
1
sunt foarte de acord cu dl Ponta.
1
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108