REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ponta: Susţin Guvernul PSD şi să nu ne facem de râs singuri. Guvernul este al României, nu e nici al Teleormanului, nici pe persoană fizică

Ponta: Susţin Guvernul PSD şi să nu ne facem de râs singuri. Guvernul este al României, nu e nici al Teleormanului, nici pe persoană fizică

Replica API 14 iunie 2017 | 00:56 400

Victor Ponta a declarat, marţi, la Parlament, că el susţine Guvernul PSD şi a spus că social-democraţii nu ar trebui să se facă de râs singuri dându-şi jos propriul Cabinet. Ponta a precizat că Guvernul este al României, nu e nici al Teleormanului, nici pe persoană fizică şi că, în opinia sa, nu sunt decât motive personale pentru schimbarea premierului.

”Guvernul Grindeanu să îşi continue activitatea şi să nu ne facem de râs. După ce anul trecut ne-am făcut de râs - PSD vorbesc, eu nu, că nu am votat - susţinând Guvernul Cioloş, acum nu vreau să ne facem de râs că ne dăm jos Guvernul nostru PSD”, a declarat Ponta.

Întrebat dacă, în opinia sa, există motive pentru ca Guvernul să plece, fostul premier a răspuns: ”Nu. Niciunul. Motive personale, dar motivele personale în politică sunt foarte greşite când le aplici”.

În legătură cu faptul că Guvernului i se reproşează nerealizarea programului de guvernare, Ponta a replicat: ”Hai, dom'le, să fim serioşi”.

Întrebat în continuare ce se poate face dacă premierul refuză să demizioneze, deputatul PSD a spus: ”Să se obişnuiască cu ideea că Guvernul este al României, nu e nici al Teleormanului, nu e pe persoană fizică şi că guvernul trebuie să facă treabă pentru România. Deocamdată, dacă sunt probleme cu miniştrii, să-i schimbe pe miniştrii care nu sunt buni”.

Victor Ponta a spus că el susţine Guvernul.

”Ştiţi ce era haios? Prin februarie-martie, mi se spunea că nu susţin Guvernul. Eu susţin Guvernul, văd că alţii îl atacă”, a adăugat el.

Întrebat dacă un nou guvern psd ar mai avea aceeaşi credibilitate, Ponta a răspuns negativ: ”Categoric nu, şi nu ar mai avea aceeaşi credibilitate PSD, care îşi dă jos propriul Guvern. Unde aţi mai auzit aşa ceva? La PNŢCD, nu? În 1999. Păi noi suntem PNŢCD, ce e asta?”, scrie News.ro.

Chestionat în continuare dacă mai este cale de întors, fostul premier a replicat: ”Da, simplu. Miniştrii care nu şi-au făcut treaba şi pe care oricum nu i-a pus Grindeanu, i-a pus domnul Dragnea pe miniştrii care nu şi-au făcut treaba, îi schimbă cu unii mai buni. Eu sunt de părere că orice schimbare e bună dacă aduci pe cineva mai bun. Dacă aduci pe unul mai rău, mai bine lasă-l pe ăla”.

”Eu susţin guvernul PSD şi susţinem să nu facem de râs singuri”, a subliniat Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i sugi pula lui ponta , cel mai mare ghinion e ca stai in cta si ma-ta a nascut un bou in urma contactelor cu filipinezii .
0
0
acest idiot basist ce si-a dat arama pe fata inclusiv la alegeri sa nu comentam anterioarele nemernicii, merita bagat cu base in aceiasi celula sa se arda unu pe altu ca tare se mai iubesc !
1
0
Colcaie democratia in tine viorele...
1
1
Cred CA esti Ori handicapat de la nebuni si comentezi ASA CA o terapie,dar mata nu face parte din poporul Roman,?S-o suga mata ,daca este sluga lui dragnea sau la ciuma Rosie.Bravo pontea ,calca-i in picioare PE viermii astia
2
2
este cam tarziu pentru ponta, dar ceea ce spune el acum, nu este din motiv de patriotism ci mai degraba de razbunare si de bagare in seama Oricum, gestul lui, este de apreciat
4
0
tu crezi ca toti beau si sug pula ca ma-ta ? corect , doamna ma-ta e profesionista .
1
4
Bai tiriplici, acum esti mare si tare; iar te bagi in seama; nu ca nu e bine ca bagi strambe, da-i inante.
1
3
Foarte bine domnule Ponta! Ma bucur ca mai sunt oameni in psd care vad realitatea si au curaj sa spuna lucrurilor pe nume. sunt multe de facut in tara asta. de exemplu industria energetica este in pragul colapsului, in scurt timp importam si curent
3
3
Victoras, numai tu puteai sa fi asa fatalist si sa-ti moara aia la colectiv in timpul mandatului.si cu banicioiu v-ati facut de kk cu bolile din spitale.Vezi ca lumea nu uita si esti terminat ca geoana!
5
3
Bravoo,pontea,CA tot dragnea cu betiva de Firea,teau sapat,si teau aruncat,condamnatii astii trebuie trasi in teapa
6
2
Dragnea, un idiot
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108