REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ponta: USL trebuie să treacă de la a critica Puterea la a prezenta soluţii

Ponta: USL trebuie să treacă de la a critica Puterea la a prezenta soluţii

Replica API 12 februarie 2012 | 00:00 209

Liderul social-democrat, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Braşov, că 2012 este anul în care USL trebuie să treacă de la un discurs în care critică Puterea şi arată cât de rea este, la a prezenta soluţiile pe care le va pune în aplicare ca viitor prim-ministru."Nu întâmplător, ieri toată discuţia din opinia publică nu a fost despre domnul Ungureanu şi proiectele sale care nu au existat, ci despre proiectele mele. Recunosc că nu am primit în întreaga mea activitate politică atâtea felicitări şi nici atâtea critici. Asta înseamnă că am spus ceva ce trebuie să devină o dezbatere serioasă despre cele 15 proiecte ale USL pe care le-am prezentat şi care sunt foarte concrete. Aşa văd eu lucrurile. Nu cine ţipă mai tare are dreptate, important este să nu mai ţipăm unii la alţii, ci să vorbim. Trebuie să-l batem pe Traian Băsescu şi să-l scoatem din viaţa politică, dar nu cu metodele lui Traian Băsescu", a spus liderul PSD."Obiectivele noastre politice sunt foarte clare: câştigarea alegerilor locale, obţinerea majorităţii absolute în Parlament, suspendarea preşedintelui şi, desigur, demiterea sa şi alegerea lui Crin Antonescu ca preşedinte al României. Cred că în 2012 trebuie să trecem de la a spune cât de rea este puterea, trebuie să răspundem unei mari mase de români care spun că nu-i mai vor pe cei de la putere, dar ne întreabă ce vom face dacă vom ajunge noi la putere. Schimbarea mea de discurs şi preocupare politică are legătură cu faptul că 2012 este anul în care USL trebuie să spună ce va face", a mai declarat Victor Ponta.

Mai mult decât atât, liderul PSD a anunţat că, începând de joi, premierul Ungureanu este adversarul său politic, dar că pentru a-l combate va trebui să folosească alte metode decât cele folosite împotriva lui Emil Boc."Domnul Ungureanu este adversarul meu politic începând de ieri. Nu cred că trebuie să-l tratez aşa cum l-am tratat pe domnul Boc, este un alt tip de adversar, sunt două persoane diferite şi metodele de combatere a lor trebuie să fie diferite. Mai mult, am făcut un lucru pe care l-am stabilit cu domnul Antonescu: am prezentat opiniei publice motivele pentru care noi nu am votat Guvernul Ungureanu şi pentru care nu am participat la dezbatere şi, în plus, am ridicat, şi cred că am făcut bine, ştacheta luptei dintre putere şi opoziţie la proiecte", a conchis Ponta.

Sursa Realitatea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108