REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Portofel pierdut în staţia de autobuz, recuperat de jandarmii constănţeni

Portofel pierdut în staţia de autobuz, recuperat de jandarmii constănţeni

Replica API 9 septembrie 2020 | 23:21 1924

Un portofel în care se afla o carte de identitate, legitimația de muncă, o sumă mică de bani și mai multe carduri carduri bancare, a fost recuperat de jandarmi și predat persoanei care l-a pierdut.

Luni după-amiază, echipajul de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța aflat în patrulare în apropiere de City Park Mall, a găsit un portofel în stația autobuzului 100, direcția gară. În interiorul acestuia a fost găsit o carte de identitate, legitimația de muncă, o sumă mică de bani și mai multe carduri carduri bancare.

Pe baza carții de identitate a fost identificat posesorul, care a fost contactat ulterior de jandarmi pe contul de Facebook al acestuia. Acesta a ajuns la gară și a dorit să-și cumpere un corn de la patiseria din apropierea stației și și-a dat seama că a pierdut portofelul pe traseu. A declarat că a început să se agite și se pregătea să revină cu autobuzul la stația de la City, moment în care a observat pe telefon că are un mesaj pe facebook. A deschis mesajul și a observat că jandarmii l-au căutat pentru a-și recupera bunul.

A mai spus că a ieșit din magazin, a văzut mijlocul de transport la sensul giratoriu, a fugit pe trecerea de pietoni și a băgat portofelul în grabă, în buzunarul de la rucsac fără să-l închidă.

Și-a recuperat portofelul la sediul unității și le-a mulţumit jandarmilor.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aia da jandarmi! Pe bune,cam cate ocazii aveti sa aflati de autoritati care sa sprijine oamenii? Bine,in cazul jandarmilor,sa nu uitam ca au fost la inaltime in diverse situatii ca cele cu inundatiile,inzapezirile si chiar atunci cand si-au luat sticle incendiare si cacat arucat de manifestantii pasnici din celebrul proces,cand unei femei din jandarmerie ,snopita de scelerati i s-a furat arma. Totusi jandarmii nu sunt la nivelul politiei in colaborarea prieteneasca cu bandele interlope.
3
0
stima si respect pt jandarmi
3
0
Deci nu l-a vazut nimeni inainte era invizibil ,vizibil numai ptr cine trebuie sa isi spele pacatele.
0
3
dar de mare insemnatate pt proprietar
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108