REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Portul Constanţa cere falimentul unei firme deţinute de afacerişti celebri

Portul Constanţa cere falimentul unei firme deţinute de afacerişti celebri

Replica API 3 mai 2018 | 00:00 2059

Afacere în instanţă

Afacere în instanţă

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a depus la finalul lunii trecute un dosar la tribunal prin care cere falimentul unei firme care derulează de mai mulți ani afaceri cu carburanți în port. Societatea nu a mai declarat vreo activitate în ultimul timp și are datorii importante. Patronii săi sunt nume celebre în business-ul constănțean.

Reprezentanții Portului Constanța au înregistrat pe 27 aprilie un dosar la Tribunalul Constanța prin care cer falimentul debitoarei Interport Royal SRL. Instanța nu a stabilit încă un prim termen de judecată. Firma datoare la port a fost înființată în 2012 și are ca domeniu de activitate comerțul cu ridicata al combustibililor.

Interport Royal SRL are sediul pe Bulevardul Mamaia nr.296 și are două puncte de lucru în Clădirea Administrativă Rădăcina Mol 1S etaj 4, birourile 412 și 414, respectiv Incinta 1 A, Magazia 2.2, ambele locații aflate în Sectorul Sud al portului. Firma nu a raportat activitate pentru ultimul fiscal, dar are în schimb datorii totale de 1.820.875 lei.

Nume cunoscute în business-ul constănțean

Interport Royal SRL are trei asociați cu nume extrem de interesante. George Sponte deține 50% din părțile sociale ale firmei, în timp de Stere Caracotă și Valentin Pocora controlează câte 25%. George Sponte este unul din fiii lui Stere Sponte, fost consilier local PDL Năvodari și șef al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța.

La rândul său, Stere Caracota este unul din patronii celebrului restaurant Zorile, din centrul Constanței, afacerist cu notorietate la malul mării. În fine, Valentin Pocora este cel arestat în 2010 pentru că ar fi deținut, în complicitate Gheorghe Enache, alt afacerist celebru, din Mihail Kogălniceanu, o fabrică ilegală de țigări în localitatea Târgușor.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inaimte sa publicati un articol verificati cu atentie. Dezinformati, iar pt asta puteti fi dati in judecata! Verificati datele personale ale actionarilor. In Romania “Ion Popescu” nu e singurul cu acest nume.
1
0
La zorile nu era patron nicu Caracota care-i gradul de rudenie cu stere
1
0
Nici o legatura de rudenie nu exista! Verificati inainte sa publicati
2
0
Cipaniada portuara. Nimic nou.
8
5
Astia sunt in legatura cu Tatu Sef de vama la Agigea, le-a promis ca ii ajuta Sa scoata tigari.
4
1
In cazul de fata nu este vorba de afaceristi celebri si mai de graba de CONTRABANDISTI CELEBRI !
6
1
De ce nu publica niciodata portul lista cu datornicii, in ordinea marimii datoriilor? Replica, cereti lista si publicati, o sa va uimeasca
3
2
sunt de acord cu tine in proportie de 99% , mai putin faza cu curve aromance , iti garantez ca sunt toate curve , cel putin generatia asta de tinere , se f.. numai in dos si fac pe fetele cuminte ..
12
2
E greu ca machidonii sa ramana cu burta goala, pentru ca e in gena lor sa nu fie trantori ca romanii, astia muncesc si isi rup blugii ca sa faca bani, nu intind niciodata mana. Cati cersetori sau vagabonzi aromani ai vazut ? Cate curve aromance ai vazut ? Iti zic eu, 0.
8
10
Toti machedonii care au fost sefi de sala si ospatari, au ajunj patroni de restaurante. Au furat inainte de revolutie si fura in continuare fara sa-i intrebe nimeni nimic. Mai "nou" au intrat si in Portul Constanta unde fac afaceri dubioase. Pai ba slugilor, de la caserii si oierii, din ciobani si branzari, voi vreti sa controlati afacerile din port? Cred ca vremea caderii voastre se apropie vertiginos si o sa ramaneti cu burta goala in final. Romanii nu va mai suporta si ati ajuns pe locul doi dupa tigani la nivel de ura nationala. Sau poate pe locul unu, ca nu a mai facut nimeni clasamentul.
24
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108