REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

POTOP la Constanța! Meteorologii nu au vești bune pentru perioada următoare

POTOP la Constanța! Meteorologii nu au vești bune pentru perioada următoare

Replica API 10 mai 2018 | 18:12 275

Vremea rea din ultimele zile a indus în eroare constănțenii. Ba era soare, ba ploua torențial, cu descărcări electrice. În cursul dimineții de joi, 10 mai, ploaia a blocat mai bine de jumătate de oraș, fiind inundații abundente în zonele Dacia, City Park Mall și pe bulevardul Ferdinand. A plouat zeci de minute cu putere, iar gurile de canalizare abia mai făceau față. Totuși, meteorologii anunță o îmbunătățire a vremii în următoarele zile, doar la nivel de precipitații. De săptămâna viitoare, totuși, instabilitatea va reveni pe teritoriul județului Constanța.

În cursul zilei de joi, 10 mai, meteorologii nu au vești bune. Va ploua toată ziua, nu în cantități foarte mari, cu reprize torențiale. Vântul va sufla slab spre moderat, cu mici rafale izolat. Temperaturile, în cursul zilei, nu vor depăși 20 de grade.

În noaptea de joi spre vineri, sunt anunțate ploi izolate, cu tendințe torențiale. Temperaturile nopții nu vor scădea sub 13-14 grade Celsius.

Vineri, 11 mai, va mai ploua, în mod special în sud-estul județului, inclusiv în municipiul Constanța, doar în prima parte a zilei. Vor fi cantități, în medie de 10-14 l/mp. Termic, temperaturile nu vor crește, însă din punct de vedere al precipitațiilor, acestea scad în intensitate, chiar dispar, fiind șanse minime să plouă în weekend.

Regimul termic va fi identic vineri, sâmbătă, duminică și luni, unde maximele nu vor crește peste 20-21 de grade. În schimb, precipitațiile vor reveni începând de marți, 15 mai, după cum precizează meteorologii.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Potop? In zona dacia se pun borduri pe alea de langa scoala sportiva 1.
0
0
Ma gandesc oare pot sa pun si o scena pe strada A? Hmmm... Facem un festival in cinstra fiecarei ploi! Mici, bere, manele si gata! Nu mai stiu la ce partid sunt dar tot ies eu primar!
2
0
La Ovidiu, in cartierul de vile, canalizarea este foarte buna! Nu trebuie schimbata! Noi, primaria, suntem mandrii! Putem organiza competitii olimpice de inot pe strada! Cat despre masini... sa ia bacul! Neumplem de cacat, dar facem parcuri! Suntem mandrii de noi!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108