REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Predoiu a venit, pe blat, la Constanța, să facă ordine la IPJ

Predoiu a venit, pe blat, la Constanța, să facă ordine la IPJ

Mirela PASCAL 2 septembrie 2023 | 00:00 3533

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a venit, pe blat, la Constanța vineri, 1 septembrie, chipurile pentru o întâlnire cu mai mari din IPJ Constanța, conducere schimbată, recent, în contextul tragediei de la 2 Mai. Predoiu a anunțat pe pagina sa de politician, nu de ministru, concluziile.

Predoiu a venit, pe blat, la Constanta, sa faca ordine la IPJCătălin Predoiu

Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, a avut o întâlnire la IPJ Constanța cu noua conducere, departe de ochii vigilenți și de întrebările incomode ale jurnaliștilor constănțeni.

Predoiu a prezentat, apoi, pe pagina sa de politician, și nu de ministru, concluziile întâlnirii: „Am luat şi anunţat luni o serie de decizii privind reorganizarea completă a IJP Constanța şi am iniţiat îndeplinirea acestora progresiv până la realizarea completă”, spune Predoiu.

„Astăzi, 1 septembrie, am avut o întâlnire de lucru la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, alături de secretarul de stat Bogdan Despescu și echipa de conducere interimară a IPJ, condusă de comisar-șef Mădălina Vlangăr, și șefii structurilor din cadrul Inspectoratului. Am discutat pe larg despre prioritățile operaționale ale Inspectoratului pentru perioada următoare, dar și despre analiza cazului Vama Veche.  Un subiect deosebit de important a fost proiectul pilot de reorganizare completă a IPJ Constanța. Am luat şi anunţat luni o serie de decizii privind reorganizarea completă a IJP Constanța şi am iniţiat îndeplinirea acestora progresiv până la realizarea completă.  Se cunosc priorităţile: trafic de persoane, droguri şi arme, migraţie ilegală, contrabandă, evaziune fiscală, siguranţa rutieră şi crima organizată. Aceste infracţiuni grave sunt toate legate de crimă organizată. Crima organizată a proliferat din cauza corupţiei şi a pasivităţii administraţiei, inclusiv a Poliţiei.  Am dat instrucţiuni clare de a se derula cât mai intens operaţiuni de prevenţie şi combatere, de la circulaţia rutieră şi până la crima organizată. Cer o nou atitudine bazată pe responsabilitate, angajament şi loialitate faţă de muncă, profesie, lege şi cetăţean din partea fiecărui poliţist.“, a transmis Cătălin Predoiu.

Vă reamintim că fostul șef al IPJ Constanța, Constantin Glugă, și-a dat demisia în urma accidentul de la 2 mai, unde un șofer drogat a omorât două persoane.

Predoiu a venit, pe blat, la Constanta, sa faca ordine la IPJ

În locui lui a venit Mădălina Vlangăr, prima femeie care va conduce IPJ Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă ai venit cu despescu degeaba ai mai venit. Ai cheltuit benzina degeaba. Toată caracatița de cine crezi ca este condusa? De despescu și dgipi
5
0
nu era 2 mai se mai constata si facea ceva ? nu cred; reforma si reorganizarea ar trebui incepute de la nivelul ministerului si legislatiei ptr ca e jale mare in toata tara nu numai in cta si toata lumea este de acord cu asta in afara de ministrul de interne si primul ministru de decenii si abia apoi luate masuri de detaliu specifice fiecarui judet; dar de unde nu e nici un interes real si sunt tot felul de interese infractionale la nivelul clasei politice nu ai ce sa ceri
2
0
Cataline hai ca se poate , hai nene ca treaba de politie nu e asa de grea, sunt camere peste tot… Si daca faci cate putin pe zi si tot mergem inainte. Ideal ar fi sa trageti putin pentru tara
2
0
Daca intr-o asociatie de bloc ai 20 de membri si un mos plus doua babe in administratie cat ai reorganiza rezultatul este aceeasi si tot aceeasi babuta ramane sa mature si sa spele scarile. Asa este si in cazul ipj Oricum ministrul nu este capabil sa vada realitatea, vede ce ii prezinta altii si mai ales ce ii prezinta ala cu care a venit iar unii au o calitate de a percepe realitatea dintr-un univers paralel. Rezumat: au venit niste unii ca sa vorbeasca cu niste altii intr-o limba necunoscuta palmasilor cu care nu vrea nimeni sa stea de vorba. Sau mai concret au venit unii mai mari la plaja dar se fac ca si muncesc...
5
0
Scoate ti burtosii din birouri!!
2
1
mARCAN IN p.IZDA MATI DATI DEMISIA CA MA SECAT UNUL IN POSTARI , C.ACATULE
5
1
sa inceapa cu verificarile si la politia rutiera la cam. 11 unde agentul Marcan face ce vrea el sau ce i se spune prin telefon
5
1
Era bine sa inceapa din Bucuresti. Sau acolo orasul e manastire si sunt zero traficanti ? Noroc cu politia rutiera,ca altfel astia nu recunosteau ca exista trafic intens de droguri in tarisoara asta. Tot politia rutiere prinde cei mai multi drogati,mai fraieri ,care s-au urcat la volan. Ce sa vezi,politia rutiera nu poate face teste pe trotuar si in alte locuri si nici sa lupte cu mafiile.
5
0
Ce bre si boul asta?Cretin si slugoi mai mare nu ai sa vezi
2
1
Cum stau dosarele nesolutionate la sectia 4 din str. Somes nr. 28. Fara nicio jena si nicio rusine.
6
0
poate incepe politia sa investigheze cheltuiala de milioane de lei de catre termoficare sa vedem pe ce s-au dus banii si daca era justificata crearea unui nou cet. poate le puneti o intrebare incomoda lui termoficare : directorul radet este conectat la gaz sau la radet. si daca este la gaz de ce nu se branseaza la sistemul centralizat ? nu reusesc sa inteleg care este obiectul de activitate a lui radet ?
5
1
Stim cu totii ca situatia este nasoala ,ca traficantii in schimb,o duc bine. Nu avem nevoie de agenti constatatori sa ne spuna asta.
8
0
A venit sa participe la petrecerea de la Onix. Vin și nevestele acolo. Sunt bani de distracții.
7
2
Se vede ca ești tare p***t . Acolo stau toți cei detașați . Muncesc în ture . Sau ai vrea sa o fwta pe ma-ta non stop?
7
4
De peștișorii și interlopi ai amintit ceva ?...Sa nu ii deranjați prea tare sa agitați apele și ei să nu mai înoate in acvariu de la Cernavodă.
15
0
In Mamaia, zona hotelului Ovidiu zi de zi stationeaza un numar impresionant de masini de politie. Stationeaza in loc sa patruleze. Au venit detasati sa faca plaja?? Pe banii contribuabililor? Daca tot stau de ce au mai fost trimisi? Si asta se intampla in fiecare vara. De ce trebuie sa aiba hotel ministerul de interne? Aici sunt cheltuielile care trebuie taiate de catre guvern.
12
9
Verificați dosare din secții de poliție Multe din ele sânt prăfuite sau cu amenzi la sex in masini Dacă tot sânt interlopi traficanți drogați etc verificați prin sondaj activitățile polițiștilor din ultimul an ce infractori au prins Poliția veghează dar nu garantează tâlharii se distrează E made in r*mânia
14
2
Se poate, aveti toate competentele, trebuie doar sa puneti forta. Si cate putin pe zi daca faci si tot se aduna si createm cu totii
13
1
A venit sa facă c*rățenie pt ca nici femei de serviciu nu mai sunt. Și.au dat demisiile erau 3 pe care le plimbau pe la toate secțiile..... sa șteargă și geamurile
14
2
Pai daca totul are legatura cu crima organizata de ce nu schimbati conducerea crimei organizate? De ce nu aduceti alti politisti si procurori? Faceti ce se facea odata. Rotirea cadrelor. Scoateti i pe astia din jud CR si trimiteti i la Dolj. Si aduceti i pe cei din Maramures la CT. Iar pe cei din Dolj la Maramures. Rotiti i la fiecare 5 ani. Sau mai putin. Si asa iau bani de chirie. Sa stea in chirie pe bune. Sa si ia si familia cu ei. Sau acceptati la crima organizata doar necasatoriti sau pe cei dispusi sa lucreze oriunde. Altfel nu merge.
26
3
Poate organiza si super organiza politia ptr ca nu va avea niciun efect. Pplitia prinde, cerceteaza, ancheteaza si face propuneri. Judecatorii emit suspendari pe babda rulanta. Si iara se repeta situatia. Dle Predoiu, reformati justitia sa aplice legea fara partinire, intariti autoritatea politiei, asigurati baza materiala optima, modificati uzul de arma, protejati politistii fata de imixtiunea politica, etc. Faptul ca schimbati pe unii cu altii nu se numeste reorganizare ci frectie cu gheata.
23
0
PRIMA OPRIERE TREBUIA LA SECTIA 5 DUPA CARE LA INTERLOPII DIM KM 4-5 , CARE NU SUNT GREU DE GASIT SPARG SEMINTE LA COLT CU BAIETII DIN LOGANURI , BLOCHEAZA O BANDA DE MERS SPERIE LUMEA CARE TRECE PE ACOLO PRIN APUCATURILE DE COMPORTAMENT DEVIANT DE LA STEROIZI , CURIOS CA SUNT IMPLICATI IN BATAII , IMPUSCATURI , ARESTARI CU TRAFIC DE DROGURI SI NIMIC , NIMENI NU FACE NIMIC
22
0
Avem atata nepasare si indolentza la militzieni de zici ca sunt pruncul Isus pe cruce si nu angajatzi pe banii constantenilor... Nu am vaxut politist pe strada din vara lui 2021 si atunci vegetau in parcare..
11
4
Ba Bogdane acum e la mine in ograda
3
1
Roby e catelul meu
3
1
Primarul Serban de la Eforie nu va fi atins este mare jupan. Se lauda cu prietenii lui pusi bine sus care ii ofera protectie
14
2
INFRACTIUNILE AU LUAT AMPLOARE DE PE VREMEA LUI DANCU. EL A PERMIS INFRACTORILOR SA SE DEZVOLTE. ERA TATAL LOR. ACUM VREA SA REFORMEZE POLITIA CA MEMBRU AL ATOP. ZICE CA ESTE REPREZENTANTUL COMUNITATII, DAR NU STIU CINE DREAKU L A ALES?
20
4
ai fost si in mamaia nord?
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468