REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Predoiu: Guvernul e compus dintr-un număr de miniștri suficient să rezolve treburile României, Franței, Italiei

Predoiu: Guvernul e compus dintr-un număr de miniștri suficient să rezolve treburile României, Franței, Italiei

Replica API 29 iunie 2017 | 00:00 370

Liberalii, cel mai probabil, nu vor vota noul Guvern, decizia finală urmând să fie luată joi în cadrul grupurilor parlamentare, a declarat deputatul PNL Cătălin Predoiu, care consideră că executivul este unul "mult prea stufos".

"Astăzi am avut ședința Birourilor permanente reunite în care ni s-a prezentat lista noului Guvern, o listă formată din 28 de miniștri. Guvernul este stufos, este compus dintr-un număr de miniștri cred suficient să rezolve treburile României, Franței, Italiei, etc., pentru că 28 de miniștri pentru problematica României mi se pare foarte mult, denotă gândirea PSD de a construi un stat stufos, un guvern birocratic. (...) Cred că este evident (că PNL nu va vota Guvernul — n.r.), nu vreau să anticipez poziția PNL, dar îmi pare de neconceput votarea acestui Guvern", a afirmat Predoiu, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai gheorghe,dar gheorghe mai esti?adica un mare bou!
1
0
pacat ca nu suntem in stare, sau nu avem capacitatea, sa delimitam inteligentele, buna credinta, dorinta de a contribui la bunul mers al tarii, de neaveniti, oportutisti, gata de a vinde tara pentru interese proprii si meschine. Acesta este un exeplu pentru restul somitatilor, expertilor, intelectualilor care nu isi doresc sa intre in troc pentru a nu fi devorati si prefera sa se realizeze in afara tarii
1
0
Predoiu s.a apucat de stand up...
1
1
Deocamdata asa zisul PNL isi mentine cu incapatanare dementa in lidership de rasul curului. Se duce in cap si singura activitate este nu sa vina cu solutii pentru tara in opozitie cu ale puterii,ci sa creeze balamuc ,cearta de mahala.Predoiu ramane acolo ca o icoana,in loc sa lase loc eventualilor oameni valorosi.
3
2
PREDOIU , iar n-a prins nimic, el e porta vocea pnl, cotcodaceste , dar fara oua , deci , un prost .
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108