REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Prefectul Ioan Albu a cerut încetarea mandatului: 'Doresc să mă întorc în mediul privat'

Prefectul Ioan Albu a cerut încetarea mandatului: 'Doresc să mă întorc în mediul privat'

Replica API 27 iunie 2018 | 00:19 562

Prefectul Ioan Albu rămâne în funcția de prefect al județului Constanța până la data de 6 iulie 2018.

Prefectul judeţului Constanţa a declarat miercuri, 27 iunie a.c., că în data de 5 iunie a transmis o cerere către Ministerul Afacerilor Interne prin care solicită încetarea detaşării în funcţia de prefect.

"M-au rugat să o duc până pe 6 iulie pentru că atunci se încheie termenul prevăzut de lege. Îmi doresc foarte mult ca pe viitor să merg în mediul privat. Specialitatea mea este de inginer agronom şi îmi doresc foarte mult să accesez Fonduri Europene şi pe această cale îi rog tinerii care au terminat această frumoasă facultate să facă şi ei la fel. Pentru mine a fost o perioadă destul de grea. Judeţul Constanţa este un judeţ foarte greu. Am făcut faţă cu bine, a fost o iarnă grea, ne-am descurcat împreună cu toţii. Problema cea mai mare rămâne fondul funciar. Sunt foarte multe probleme care sunt de acum 10 ani care au fost atât de încurcate şi unele din speţe s-au prescris, iar altele au hotărâri judecătoreşti definitive. Au fost şi lucruri frumoase spre exemplu, pentru Serviciul Permise Înmatriculări. Am reuşit să mutăm serviciul într-un sediu modern.", a declarat prefectul judeţului Constanţa, Ioan Albu.

Întrebat pe cine ar recomanda mai departe pe funcţia de prefect, Ioan Albu a răspuns că se gândea că funcţia ar putea fi ocupată chiar de o femeie. "Îi doresc următorului prefect mult succes să poată să rezolve aceste speţe.", a adăugat acesta.

”Am cerut Guvernului încetarea delegării cu caracter temporar în funcția de prefect. Doresc să mă întorc în mediul privat”, a precizat el, miercuri, 27 iunie a.c.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebuii sa te intorci la Directie...sa vezi ce mizerii sunt acolo la conducere..banuiesc ca lasate de tine...o haita lasata director executiv...si o haita si mai mare lasata adjunct...Oare DNA-ULnu se sesizeaza..nu face un control ..sa verifice cum se fura cu acte de la stat..cum se pune pumnul in gura angajatilor ca de haitele sunt de la pesedeu...sa le ia ca pe javramentul de Boris..pentru ca nu le mai ajunge la haitele asetea doua care nu stiu nici sa se incalte si se cred mari doamne..habar nu ai de agricultura..si pe langa astea mai sunt si leprele angajate..toate beizadelele si amante
3
0
Un pampalau afemeiat si speriat
3
1
Asta e mai prost ca dancila... va dati seama ce derbedei de liberali au existat la constanta mana in mana cu hotii d pesedei de ajuns boul asta prefect?
5
1
A pus el si cu tasu pe toti din ferma de struguri sa dea comenturi aici.... nu e frumos
5
2
Ce imbecil... uitati va la el ce fata de sfertodoct are... in privat la tasu ca un astfel de cretinoid nu poate fi angajat decat la tasu sau la pesedeu... va dati seama cum l au vandut sleahta de liberali pe chitac
8
4
Chiar n-are nimeni ac de cojocul psihopatului ala hot si imbarligator de Palaz? Asta a distrus si distruge in continuare judetul. Nu-i bun de nimic si nici pe altul nu lasa, codosul
6
1
domnul Albu a constatat cred ca pentru persoanele creative cu spirit antreprenorial aceste functii sunt timpi pierduti. Nemailuand in considerare riscurile la care se expune. Din te miri ce aspect, pentru , daramarea din functia publica generata de un dosar este in voga.
9
4
Respect pentru decizie. Nu merita sa te terfeleasca toti spagarii. Poate ca palaria a fost murdara si mare pentru varsta dumneavoastra. Succes domnule Albu
12
9
Lica si 13.35 aveti dreptate.
3
5
Numai un om destept stie cand sa se retraga . Bravo domnule .
11
7
Pentru dl.Albu!
11
7
Il cunosc personal pe domnul prefect. Este un om deosebit, capabil si competent. Cei care-l critica o fac din rautate fara sa-l cunoasca.
11
9
Naparca USL-ista rosu-galbena , iara se transforma ! Au , astia , liberalii , un tupeu maxim , vecin cu irationalul . Li se dau ciolane de ros de catre PSD , cu termene scurte de expirare in ultima vreme , asemenea maidanezilor tinuti la portita , daca fac mumos . Ciolanul se va da acum altui liberal ,,autentic'' , ALDE , ca tot este guvernarea mafiota pe ultima suta de metri ... Conasul Albu intra doar in hibernare , pana la eliberarea altui ciolan , in alta guvernare , cand si culoarea se va definitiva - eventual cacaniu in dungi ...
5
6
Mari tradatori pisdistii astia, de fapt psd este armata 15 a rusa condusa de iliescu, maresal kgb , cel mai mare spion rus in viata. au vandut tara ungurilor ca sa poata fura in continuare
5
8
Atunci cand ai fost instalat in functie nu pareai deloc, ca dupa nici un an ,vei da bir cu fugitii sau ca vei dori sa accesezi fonduri europene. Dimpotriva dadeai semne ca vei sta mult timp pe scaunul de prefect. Prea mare palaria oare? Cel mai trist ar fi ca renuntarea sa fie legata de strambele limbricului de Pietreni. In rest coane Albu veni vidi si ...fugiti! Pacat, ai avut sansa sa arati ca nu esti doar fiul tatalui tau!
14
7
Un analfabet
10
21
se pare ca verticalitatea rezista cu greu in judetul dominat de manglitori
24
2
La cati golani in judetul ala, normal ca mai bine in mediul privat! Cat sa te lupti cu mafia ? Sunt o multime care au furat si au facut mangle si acum zbiara ca sunt anchetati!!!
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108