REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Prefectura Constanța va face recurs la decizia luată de Tribunal în cazul Rezeanu

Prefectura Constanța va face recurs la decizia luată de Tribunal în cazul Rezeanu

Replica API 11 octombrie 2017 | 18:38 424

Prefectul Ioan Albu anunță că va face recurs în cazul deciziei dată de către Tribunalul Constanța în speța fostului consilier local Romeo Rezeanu, care a primit de curând soluție favorabilă. Fostul consilier liberal și-a pierdut fotoliul din CLM, iar dacă judecata s-ar termina în favoarea acestuia, sunt șanse mari să își recapete funcția publică.

Fostul consilier local Romeo Rezeanu, din partea Partidului Național Liberal Constanța, a câștigat împotriva Instituției Prefectului Constanța, decizie luată de către Tribunalul Constanța. Mai precis, se „admite cererea formulată de către reclamantul Rezeanu Romeo Caius, în contradictoriu cu pârâtul Instituția Prefectului Județului Constanța - Prefectul Județului Constanța.

Dispune suspendarea Ordinuli nr. 277/21.06.2017 privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Constanța al reclamantului și declararea ca vacant a locului de consilier local”. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată prin recurs. Asta înseamnă că Romeo Rezeanu s-ar putea întoarce pe fotoliul de consilier local.

„Deocamdată este un ordin de suspendare al hotărârii prefectului, în mod normal acest ordin de suspendare din partea Judecătoriei trebuie să fie executoriu, imediat, dar să vedem acum când va lua în calcul consiliul o nouă hotărâre prin care iau act de decizia Tribunalului. Să vedem ce se întâmplă mai departe. Prefectul a greșit atunci. Venise decizia de la partid fără ca partidul să aștepte ca noi să urmărim toate formele de atac. Noi atacasem la comisiile de arbitraj, ei nu ne-au așteptat să vadă deciziile acestor comisii. Au trimis la prefectură, Prefectul a dat și el ordin fără să aștepte acel ordin”, a declarat fostul consilier pentru cotidianul „Replica de Constanța”.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un utilizator poate comenta o singura data. Replica la replica imposibil de contraatacat. La remarca prin care ne indicati in materialul anterior ca numai oameni de caracter, fara a spune de ce RR ar fi lipsit de el, ar trebui sa acceada in politica, aratat-mi macar unul de pe meleaguriele constantene. Nu de alta, dar poate Fagadau propune sa i se ridice o statuie in sedinta de consiliu. Sa vedem cati o scuipa si cati o admira dupa, apropo de caracter.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108