REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Pregătiri pentru noul sezon estival, în sudul litoralului

Pregătiri pentru noul sezon estival, în sudul litoralului

Replica API 13 iunie 2016 | 00:26 278

Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian a convocat o întâlnire cu agenţii economici din turism pentru discuţii privind pregătirea sezonului estival. La şedinţa, desfăşurată la Casa de Cultură din localitate, au participat reprezentanţi ai administraţiei locale şi ai patronatelor din turism, precum şi hotelieri şi investitori din staţiunile din sudul litoralului. În cadrul discuţiilor, edilul Radu Cristian a prezentat măsurile administrative şi proiectele derulate de municipalitate în zona staţiunilor, precum şi evenimentele programate în această vară în sudul litoralului. „Din păcate fostul Consiliu Local a tăiat din bugetul pe acest an toate fondurile destinate administrării staţiunilor. Vom face eforturi pentru a primi turiştii în condiţii civilizate, mai ales în privinţa gospodăririi domeniului public. În această vară vom avea mai multe concerte gratuite, la care aşteptăm câteva sute de mii de spectatori, obiectivul nostru fiind acela de a muta marile concerte ale verii din capitală, pe plajele Mangaliei. Faleza Neptun şi zona „La steaguri” sunt deja modernizate, iar anul acesta vom atrage bani europeni pentru reabilitarea altor sectoare de faleză între Mangalia şi Olimp”, a declarat Radu Cristian.

La rândul lor, agenţii economici au ridicat problema asfaltării, iluminatului public şi a hotelurilor abandonate din staţiuni. În privinţa siguranţei turiştilor, primarul a reamintit că în această perioadă, în Mangalia şi staţiuni se montează un sistem de supraveghere video care include 400 de camere de monitorizare, imaginile în timp real fiind transmise tuturor instituţiilor abilitate.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108