REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PREMIERĂ. Koveşi, conferinţă de presă la DNA

PREMIERĂ. Koveşi, conferinţă de presă la DNA

Replica API 14 februarie 2018 | 00:00 256

Laura Codruța Kovesi a organizat, în premieră, o conferință de presă la sediul DNA! Asta, ca urmare a înregistrărilor video prezentate de Vlad Cosma, fost deputat PSD. Kovesi spune că a cerut un raport de la DNA Ploiești și pe care l-a trimis și la procurorul general, notează stiripesurse.ro.

”Am solicitat colegilor de la DNA Ploiești un raport scris despre dosarele persoanelor care au făcut acuzațiile în spațiul public. Un raport scris a fost transmis și procurorului general. La Ploiești au fost instrumentate mai multe cauze în care inculpații Cosma Mircea, Cosma Vlad, Cosma Andreea ca martori sau inculpați. Cererile prin care procurorii nu au procedat legal au fost respinse în camera preliminară. Astfel, probele au fost administrate legal. Vlad Cosma a avut calitate de martor în 12 dosare ale DNA. De foarte multe ori, acest inculpat a formulat denunțuri despre fapte de corupție sau despre alte persoane care au săvârșit fapte de corupție, din proprie inițiativă”, a spus Laura Codruța Kovesi.

"Asistăm în ultima perioadă la un festival disperat al inculpaților, care spun neadevăruri, părți de adevăr"- a mai spus Kovesi.

Ce a declarat Koveşi (stiripesurse.ro):

-aceasta este cauza pentru care luni lui Cosma Vlad i s-a ridicat calitatea de martor protejat pentru ca s-a devoalat singur

-procurorii și poliștii de la Ploiesti nu au cedat pentru ca stiau ca nu au incalcat legea

-procurorilor li s-a transmis să cadă la pace și să se ajungă la întelegere. Procurorii nu au cedat și de duminică seara au apărut imaginile despre care fuseseră amenințați

-începând de vineri au mers la DNA și au amenintat că vor merge in mass-media.

-după ce au primit pedepsele la judecata de fond membrii Familiei Cosma au inceput demersuri pentru a obține o pedeapsa mai mica. Încercau sa obţină o hârtie în acest sens

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O profesionista de inalta clasa! Bravo d-na Kovesi ! Cata demnitate, prestanta si seriozitate! Felicitari d-na, va sustinem!
2
0
arde-i pe borfasi.
2
1
Ce mue a dat vlad cosma la tot pesedeul.douasprezece denunturi.mui mui
2
1
Va sta in gat? Cata disperare..
2
5
asculta pe aceasta javra...sa i dau la muie la aceasta petarda penala
3
4
Si Marmota invartea ciocolata in staniol
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108