REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Premierul Republicii Moldova a respins criticile unui europarlamentar român şi a criticat, la rândul său, România

Premierul Republicii Moldova a respins criticile unui europarlamentar român şi a criticat, la rândul său, România

Replica API 22 mai 2020 | 22:43 1760

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a respins vineri criticile unui europarlamentar român la adresa felului cum gestionează guvernul său criza provocată de coronavirus, criticând la rândul său, România.

Ion Chicu

"Atacurile concertate ale unor personaje cu pretenţii de avocaţi ai Moldovei pot să-i impresioneze doar pe patronii lor", a scris Chicu pe Facebook.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan, preşedintele Delegaţiei Parlamentului European în Comitetul Parlamentar de Asociere UE - Moldova, a scris vineri pe pagina sa de Facebook că guvernul Republicii Moldova eşuează în gestionarea crizei COVID-19 fiindcă a eşuat şi în implementarea reformelor.

În replica sa pe aceeaşi reţea socială, Chicu spune că România este cea mai coruptă ţară din Europa şi numai în Suceava sunt ''jumătate din bolnavii de COVID-19 înregistraţi în toată'' R. Moldova.

''Pentru noi este foarte importantă opinia cetăţenilor noştri despre activitatea guvernului. Şi doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenţii de avocaţi ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine - deloc'', a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muye moldo comunisti cocalari . Muye fagabou. Aceleasi zdrente si koorve
1
6
Felicitari moldoveanului! In afarsit cineva pune hastagistii la colt si pe stapanii lor
10
3
Na! A aparut adevarul cu mortii de covid-19! Nu convine multora,sunt calcati pe coada le strica afacerile cand le spui adevarul.Na! Sa mergeti voi la psihiatru cu tot nemul vostru cand spuneti ca suntem nebuni.Asta este abia inceputul o sa mai auzim mai mult adevar.Suntem o tara corupta este adevarat!
7
1
Chicu asta e mai roman decat sclavul degenerat siegfried
16
4
Muie Dodon , muie Chicu , muie rusnacilor!Si retrageti cetatenia roman muistilor de mogaldani, sa se plimbe prin Rusia! Niste cacati ordinari, nu mai cheltuiti banii nostrii pe idiotii astia!
8
10
dute in rusia daca aici nuti place....'
6
9
STEFAN MANDACHI E PAPUSICA AMERICANILOR: SE DA EXEMPLU SOCIAL DE SUCCES, CARE APELEAZA LA PROSTIA SI MILA OAMENILOR, LA URMA URMEI, DOAR PENTRU A VINDE SHAWORMA ROMANULUI SARAC. UN PIERDE VARA TRIMIS DE STRAINI SA FACA POZE LA DUBAI SA SE DEA DOMN. UN WC DE OM, TRAGE APA CU EL INVESTITORUL CAND VREA. SEBASTIAN BURDUJA E PUIETUL FOSTILOR SECURISTI BANCOREX, ORBAN, GEOANA, VOICULESCU, CRESCUT DE PNL. Acesta e viitorul ultimilor 30 de ani. LA CACAT CU ACESTI OAMENI DE CACAT!
7
2
si nu are dreptate ? strambul si pelticul ala de tanar neamt resapat de fapt care a plecat de la PMP la ciolanul PNL face el afirmatii de rahat la altii ? Sa se uite la ce fac capii partidului lui cu Romamia, cu cetatenii romani care trec ca robii de la un stapan la altul ? Nu va e rusine politicieni de rahat ce sunteti ? JoOS TOATA CLASA POLITICA de mancatori de hoituri. Cand te uiti ce e la Cta, cu freza de mort Fagadau, cu fantoma aia de Chitac, cu avocati banuiti ca Ion Stelian, cu maimute ca Horia Ctinescu sau cretini ca Palas sau altii care se tot baga in seama iti vine sa VOMITI
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108