REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Preşedintele anunță alegerea primarilor în două tururi: „Va fi promovată în foarte scurt timp“. Mesaj pentru Marcel Ciolacu

Preşedintele anunță alegerea primarilor în două tururi: „Va fi promovată în foarte scurt timp“. Mesaj pentru Marcel Ciolacu

Replica API 16 ianuarie 2020 | 04:01 497

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, la Palatul Cotroceni, că Guvernul Ludovic Orban va promova un pachet legislativ prin care alegerea primarilor se va face ca în trecut, prin două tururi. Președintele a lăsat să se înțeleagă că Orban nu își va angaja răspunderea parlamentară pe modificarea legislației electorale și i-a răspuns și liderului PSD, Marcel Ciolacu, cel care a trimis o scrisoare instituțiilor europene în care se plânge de modificarea legislației în ciuda recomandărilor europene.

”În foarte scurt timp, Guvernul va promova o legislație pentru alegerea primarilor în două tururi. E interpretarea lui (n.r. despre scrisoarea lui Marcel Ciolacu). Alegerea primarilor va fi promovată în foarte scurt timp. E soluția cea mai bună. Apoi, va intra în circuitul legislativ și apoi vom vedea cum decurg lucrurile. Nu e rolul meu să vă spun ce va face guvernul.”, a declarat Klaus Iohannis.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa iti iau fata in pula si tie si familiei tale de handicapati galbeni si sa o fac posta pe mata aia care a fatat un bou ca tine plin de cacat.
1
0
in doua tururi....TUR ..si...RETUR...
0
1
...va rog sa constatati cat de multi habarnisti, cu creerele spalata de latrina 3 avem printere noi...
0
1
Cu mult cacat. Si mai ales postacilor pesedei !!!
1
2
Dar care ceste rolul tau ? Acela de a vinde tara nemtilor ? De asta ti-ai luat dubla cetatenie , germano-romana ? Chiar crezi ca o sa prostesti romanii la infinit ?
4
1
Ia sa fi facut asa un guvern PSD. Sa vezi ce zicea neamtu, ce mitinguri, ce dosare penale, ce pozitii ale fratilor "de dreapta" de la Bruxelles.
5
1
Muuu, muila ce moaca de bou ai!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108