REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Preşedintele CJC se întâlneşte cu actorii, pentru detensionarea situaţiei de la Teatrul de Stat

Preşedintele CJC se întâlneşte cu actorii, pentru detensionarea situaţiei de la Teatrul de Stat

Replica API 7 iunie 2017 | 01:37 432

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a luat legătura cu artiştii care s-au revoltat azi, precizând că până în prezent aceştia nu i-au explicat cu ce probleme se confruntă. Însă, a adăugat Ţuţuianu, nu se pune problema lipsei unei alocări de fonduri pentru teatru: "Am înţeles că dânşii erau foarte tensionaţi, dar fonduri au fost alocate pentru teatru şi au fost acordate şi toate sporurile pentru artişti. Actorii au însă o problemă cu cei din management, cu directoarea economică şi cu achiziţiile". "Am discutat cu ei, a rămas să ne întâlnim joi, pentru că vreau să cunosc mai îndeaproape situaţia lor. Mă preocupă în mod deosebit teatrul, actul cultural să se desfăşoare la cel mai înalt nivel, iar pentru acest lucru şi actorii trebuie să aibă condiţii. Voi afla în cursul zilei de joi exact ce anume nu este în regulă acolo, la teatru, când voi discuta şi cu actorii, dar şi cu conducerea teatrului", a mai spus Ţuţuianu.

A.C.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/scandal-monstru-la-teatrul-de-stat-s-au-revoltat-actorii-320632/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa ii palaz ii o flegma de om
2
0
Debaraseazate de Palaz care mai devreme sau mai tirziu o sa te faca pe la spate!!!
3
0
astia care il laudati pe Tutuianu...de cate ori trebuie sa dati cu capul in tavan sa intelegeti ca oricine de la PSD este incompetent, corupt, practica nepotisme, chiar daca la suprafata pare manat de intentii bune. Tutuianu vrea un post mai mare, din cauza asta e atat de vizibil in presa. Vrea la primarie.
1
2
Nu mai mancati cacat degeaba...in cate licuri si activitati sa se mai imparta si omul asta?la el se gandeste cineva ?! Pana la capat cu fruntea sus dle Tutuianu !!!
2
2
Actorule ,16:40 ,cica se gandeste si la voi prin programul ala in care sa primiti alimente moca aflate in pragul expirararii termenului de valabilitate!E ceva ptr voi,nu!?
2
0
Ce a fost odata nu o sa mai fie niciodata! Asta e ce a mai ramas din teatrul de odinioara. In rest, relatii, fite, nivel meciocru de pregatire si public inselat cu o calitate artistica derizorie. S-a ales praful de cultura C-tei, in primul rand din cauza amatorismului abuziv. Restul, nu mai conteaza.
3
0
Va multumim ca va ganditi si la noi...
5
1
La munca ba,nu la intins mana!nu vreti si cu lamaie?
3
2
Domnule presedinte scapati le leprele alea de la achizitii si economic. Ne omoara cu zile. Se fac doar mangle. Va rugam. Suntem la capatul puterilor. Multumim .
4
0
O sa avem iar teatru la constanta? Asteptam reactia artistilor!
3
1
Pupaciosilor in curulet
3
2
Ce fata de prost parlit moldovean are.
3
2
Felicitari ,Avem incredere ca veti gasi cea mai buna solutie pentru salvarea teatrului de stat
7
3
Bravo domnule presedinte!!! Nu lasati sa moara teatrul constantean!!
6
3
Bravo Tutuianu!!! Fa ceva in constanta pentru ca esti in stare, ai vointa si intentii bune!
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108