REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Preşedintele Iohannis, despre acceptarea unor membri PSD în PNL: S-a cam terminat

Preşedintele Iohannis, despre acceptarea unor membri PSD în PNL: S-a cam terminat

Replica API 11 septembrie 2020 | 00:00 1206

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că trecerea la PNL a unor social democraţi a fost un fenomen care "s-a cam terminat".

Klaus Iohannis

"Sunt cazuri excepţionale, mi-am exprimat opinia şi o cunoaşteţi foarte bine şi s-a cam terminat. Dacă aţi observat cumva, s-a cam terminat. (...) Puteţi să presupuneţi sau să vă folosiţi sursele, dar vă spun că s-a cam terminat", a precizat preşedintele, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Palatul Cotroceni.

Pe 2 septembrie, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu este de acord cu traseismul politic şi şi-a exprimat speranţa că PNL va da un exemplu "demn de urmat" în acest domeniu.

"Eu reiterez ce am mai spus. Eu sunt împotriva acestui traseism politic. Ba, mai mult, am avut diferite întâlniri şi cu foşti colegi, colege din PNL şi le-am spus şi lor acest lucru, dar evident cazuri punctuale au apărut şi trebuie să spun încă o dată: eu sunt împotriva traseismului politic şi sper să prind vremea în politica românească când acest traseism nu se mai practică. (...) Probabil se va ţine cont din ce în ce mai mult (de punctul meu de vedere în privinţa traseismului, n.r.). Cel puţin aceasta ar fi speranţa mea, ca cel mai important partid acum de pe scena politică să dea un exemplu demn de urmat şi în acest domeniu", a afirmat şeful statului, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta in loc sa fie presedinte,face treaba de meltean politic. In loc sa medieze,sa conduca o tara,el dezbina si jigneste romanii,ii considera pe toti elevi corijenti care trebuie sa-i plateasca bani de meditatii ca sa-i treaca anul.
0
0
Si-au facut plinul....cica... eu NU CRED!!! NU SE VOR SATURA PANA NU VOR AVEA MAJORITATEA ABSOLUTA, INDIFERENT CARE. Si atunci...adio democratie!
2
0
Ckn bftik nftuj
1
0
sunt partide siameze,au maini,guri,picioare diferite,dar capul e comun,putem extinde asta la toate partidele din tara,fiecare vorbeste pe limba lui,dar toate gandesc la fel-e normal,capul e comun.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212