REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Preşedintele Klaus Iohannis: PSD încearcă să amputeze puterile președintelui!

Preşedintele Klaus Iohannis: PSD încearcă să amputeze puterile președintelui!

Replica API 13 iunie 2018 | 02:16 394

Partidul Social Democrat vrea să ”amputeze” prerogativele prezidențiale, a spus marți Klaus Iohannis, șeful statului acuzând puterea că diminuează puterile președintelui prin modificarea legislației.

”PSD încearcă să amputeze puterile președintelui. Am văzut această dorință când s-a modificat legea ANCOM. La legile Justiției puterea președintelui a fost diminuată. Nu cumva aceste legi au fost modificate pentru a diminua puterea președintelui?”, a declarat Iohannis.

Șeful statului a făcut referire și la decizia Curții Constituționale, care îl obligă să o revoce pe Laura Codruța Kovesi.

”Lupta anticorupție trebuie să continue, procurorii trebuie să fie independenți, nu putem avea un super-ministru care să dicteze președintelui”, a declarat Iohannis, potrivit hotnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa le amputeze dar sa-i mareasca taragotul de unde sa se alimenteze dracnea si momaia
2
0
Stat mafiot codus de jeguri penale.
4
0
Ati aparut si aici? Sa va inchinati la dragnea gunoaielor ce sunteti...
3
2
Oare de cate ori tb. sa citeasca Motivarea ca sa o inteleaga. Ma, chiar atat de idiot este, pai cum a ajuns asta presedintele Romaniei. Inseamna ca si aia care l-au votat tot dintre aia care inteleg greu sant, cretini, damblagii, schizofrenici. Sa citesti si sa nu intelegi, inseamna ca d-aia scoate cuvintele cu forcepsul, ca-i redus.
1
3
Individul este amputat la cap pentru ca nu gandeste, nu vorbeste, nu face nimic deci, este un NIMENI care isi merita soarta.
2
4
Decat un presedinte slab cu puteri mai bine fara nici o putere doar de decor.
4
4
Poporul a ales PSD sa guverneze si atat. PSD a inteles ca a fost ales sa fure la liber. Daca nu poate fura romanii fara sa se teama nu le place guvernarea.
9
0
Presedintele este un mediator,sau asa se pretindea a fi cand candida pentru functie. Acum se vrea sa fie cum dorea si Basaul,adica un dictator acoperit . Nu este presedintele Romaniei,asta se vede si din satelit,este sefu'da clan al lu' peneleu combinat cu pedeleu'fost basanau si cu usereu' lu strada da smardoi.Un simplu prof de fizica ajuns presedinte fara sa aiba iubirea de tara si demnitatea de om drept si cinstit,prin votul unor naivi satui de un mare porc al istoriei nationale. Nimeni nu mai voia un nemernic presedinte,toti voiau un om cel putin normal si au ales din pacate Iohannis..
2
8
si, din nefericire, cat mai prinde treaba asta la o mana de rezistenti dobitoci. Sub pretextul "independentei" unei haite care, la cata putere are, nicidecum nu trebuie lasata independenta, de fapt atat asta plange ca el sa numeasca sefii "independentilor" alora. Acum, intreb si eu asa, intr-o doara: cu ce sunt mai independenti cand ii numeste el fata de pierderea independentei daca ii numeste un ministru. Si sa nu-mi spuneti ca "presedintele este independent politic". Ca va rad Boc cu Ciolos pe la colturi!
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108