REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Preşedintele Traian Băsescu se află, de joi seară, la vila de protocol de la Neptun

Preşedintele Traian Băsescu se află, de joi seară, la vila de protocol de la Neptun

Replica API 16 iunie 2012 | 00:00 183

Preşedintele Traian Băsescu se află, de joi seară, la vila de protocol de la Neptun, cel mai probabil, alături de soţia sa, Maria, urmând să petreacă weekend-ul pe litoral, existând posibilitatea ca la acest sfârşit de săptămână să ajungă în zonă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.Potrivit unor surse citate de corespondentul MEDIAFAX, şeful statului a sosit, joi seară, la vila de protocol din staţiunea Neptun şi îşi va petrece sfârşitul de săptămână pe litoral.

Sursele citate au precizat că alături de şeful statului se află soţia sa, Maria Băsescu, existând posibilitatea ca pe litoral să ajungă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Potrivit aceloraşi surse, este posibil ca la Neptun în acest weekend să ajungă şi alţi lideri ai PDL.

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a declarat, vineri, că în timpul desfăşurării şedinţei Colegiului Director al partidului nu a vorbit la telefon cu preşedintele Traian Băsescu, deoarece "a fost bruiaj", însă după reuniune a discutat cu şeful statului.

Întrebat dacă a vorbit le telefon cu Traian Băsescu, în pauza şedinţei Colegiului Director al PDL de joi, Boc a răspuns: "Eu nu l-am consultat, a fost bruiaj, aţi văzut foarte bine că nu s-a putut..."

"Dar vreau să vă spun că după Colegiul Director am discutat", a adăugat Boc.

El a făcut această declaraţie, vineri, la sosirea la sediul PDL din Aleea Modrogan, unde au început să sosească mai mulţi democrat-liberali.

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

Boc a spus că nu va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL, ci se va ocupa de Primăria Cluj.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108