REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Prima apariție a mamei Alexandrei Măceșanu, după verdictul INML: „Sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic, deocamdată“. VIDEO

Prima apariție a mamei Alexandrei Măceșanu, după verdictul INML: „Sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic, deocamdată“. VIDEO

Replica API 29 august 2019 | 00:00 194

Teodora Măceșanu

Teodora, mama Alexandrei Măceșanu, a transmis, pe Facebook, prin intermediul vărului său, Alexandru Cumpănașu, un mesaj la mai bine de o lună de la dispariția fetei sale. Femeia are speranțe că Alexandra este încă în viață și că ar putea să scape singură din mâinile celor care ar putea să o țină captivă. Asta, deși INML a confirmat, oficial, iar DIICOT a recunoscut că a luat în calcul verdictul legiștilor, că Alexandra a fost ucisă și incinerată de monstrul din Caracal.

"Eu simt că trăiește. Ea este o fată puternică. Cum a avut curaj la 112 și nu s-a făcut nimic pentru a fi salvată, sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic, deocamdată. Sper din toată inima ca lumea care poate da informații că a văzut-o, îi rugam din suflet. Dar fără păcăleli, fără... Să ne ajute, să o găsim. Să se întoarcă înapoi acasă.

Mă uit la pozele alea înainte de a fi răpită, la botez, la majorat unde a fost, era plină de viață. Este... Oriunde ar fi Alexandra, vreau să știi că noi o iubim și o așteptăm acasă.

Sper ca autoritățile, măcar de data asta, să-și facă datoria și să încerce s-o găsească. E foarte greu. Pe zi ce trece, e foarte greu.

Trec prin cameră, parcă o văd acolo. Mă aștept să strig la ea. Sper ca Dumnezeu să-i dea putere, unde este.

Și dacă o fi să fie moartă în butoiul acela, sper ca toți cei care au greșit să plătească. Ne vom luta ca toți cei care au greșit, să plătească", a spus Teodora, mama Alexandrei.

stiripesurse.ro

Video: AICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca ne doare in cur si in pula de disparitiile persoanelor de sex feminin din Romania.
3
1
Cata durere, ce nenorocire.
9
1
Offf...numai in sufletul acestei mame sa nu fii
16
1
Voi chiar credeti ca fata si baiatul monstrului au trecut pe langa casa groazei ,zis abator,sa cumpere nuci cum scriu ziarele .....nenorocitii s-au dus cu alt scop pe la calau ....nuci poate fi elementul lor de cod
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108