REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Primăria anunţă: lucrările la locul de joacă de la Casa de Cultură, FINALIZATE!

Primăria anunţă: lucrările la locul de joacă de la Casa de Cultură, FINALIZATE!

Replica API 22 iunie 2019 | 04:37 741

De sâmbătă, 22 iunie, locul de joacă din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor va putea fi folosit în voie de copii. Vineri, 21 iunie, au fost finalizate lucrările de turnare a celui de-al doilea strat de cauciuc, iar până sâmbătă acesta se va întări suficient pentru ca cei mici să se poată juca în siguranță.

În acest timp, Primăria Municipiului Constanța continuă turnarea covorului de cauciuc la locul de joacă de pe aleea Daliei și, pe măsură ce vor evolua lucrările, echipele se vor muta la spațiul de joacă de pe aleea Stejarului.

Covorul este unul antitraumă, multistrat. Grosimea fiecăruia este dată de înălțimea elementelor de joacă. Astfel, dacă toboganul, spre exemplu, are o înălțime de maximum 2 metri, atunci stratul destinat atenuării șocurilor va avea o grosime de 28 mm. Așa se face că la spațiile de joacă la care se lucrează acum se toarnă un strat de 30 mm.

Ținând cont de faptul că fiecare strat de cauciuc are nevoie de minimum 24 de ore pentru a se întări și că ultimul strat are mai multe culori care trebuie turnate treptat, revenim cu apelul către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiul de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar cu spatiu de joaca pt copiii de la Brotacei ce aveti de gand .
1
0
Si eu credeam ca a renovat Cazinoul si cladirile istorice, a asfaltat toate strazile, a reinnoit ghenele de gunoi infecte, a curatat orasul, a reparat cladirile din centru, piata ovidiu, str stefan cel mare, a modernizat pietele si ne-a scapat de tiganimea ambulanta... Dar el nu se ocupa cu amanunte, ci face lucruri marete: locuri de joaca ! Perfect.
9
0
primaria pulii se lauda prin lingaii replica ca au facut un loc de joaca. Bai, ej nebun ??? Orasul Constanta a facut un loc de joaca prin hotul faqgadau !!! Bai ej prost ??? Un loc de joaca !!! Muie fagadau cu cacat mult !!!
10
1
Oare se vor asorta cacatul de caine si cojile de seminte cu acea paleta coloristica?
12
0
Pe la Brotacei si Ciresica cand faci locurile de joaca? In 2050 ???Esti cel mai slab primar
7
1
Aceiasi postaci permanent nemultumiti de absolut orice s-ar face. Atat le dicteaza neuronul. In sfarsit locuri de joaca demne de anul 2019.
9
12
ASTEPT CAT MAI REPEDE TOATE PARCURILE SA ARATE ASA CUM AI PROMIS ! IAR A ATACAT CINEVA FIRMA CARE A LICITATA ? ASA CUM TOATE PROIECTELE SPUI CA SE INTAMPLA ! RUSINICA !
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212