REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria Constanța continuă reabilitarea trotuarelor și a carosabilului

Primăria Constanța continuă reabilitarea trotuarelor și a carosabilului

Replica API 13 august 2019 | 01:29 406

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, reabilitează trotuarele pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Tudor Vladimirescu, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Patriei și pe strada Pandurului nr. 9.

De asemenea, în această săptămână se acționează în spațiul aferent unităților de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța și Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.

Concomitent, se va interveni asupra carosabilului pe strada Patriei, pe strada Industrială, pe aleea de acces către bl. O2 și pe strada Ion Bănescu.

Conform graficului de lucru, pe strada Prelungirea Recoltei și pe strada Alexandru Bogza continuă lucrările de amenajare a tramei stradale iar pe strada Dezrobirii, bl. ID2 și pe strada Cutezătorilor, în zona bl. IV10, se realizează infrastructura noilor parcări.

Continuă trasarea de marcaje rutiere în zona Casa de Cultură iar pe bulevardul I.C. Brătianu se dezafectează cablurile neetichetate.

Se amplasează stâlpi pentru protecția pietonilor pe strada Poporului și pe strada Baba Novac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Strada Poporului, in intervalul Mercur - Trocadero, s-a facut o panarama. Atatia stalpisori nu am vazut in viata mea nicaieri. Initili! Deja au inceput sa fie rupti, furati sau loviti accidental. In cateva luni, va fi un aspect dezolant, de cartier parasit. La ce bun atatia stalpisori? Civilizati-i pe oameni cu amenzi usturatoare! Asta este solutia. Trebuie aplicat factorul coercitiv. Omul nu stie de bun-simt sau vorba buna, este fapt demonstrat.
2
0
de 4 zile utilajele au plecat de pe Dezrobirii -Eden si au lasat neasfaltat...
0
0
Pe langa asfaltare avem nevoie si de locuri de parcare pe Alexandru Bogza s.au construit fara locuri de parcare,teren este dar cine?duhul sfant,taxe,impozite....platim?!
1
0
Avem primar dar e ocupat cu montarea stalisorilor care sunt de ordinul sutelor de mii. Si care trebuie platiti. Evident ca de catre noi.
1
1
Semaforul de la Boema nu functioneaza de 10 zileee ! Zilnic sunt accidente , mai avem primar , mai avem autoritati , mai avem ceva in orasul asta ?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108