REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria Constanţa doreşte achiziţionarea unor servicii de traducere. Vezi despre ce este vorba

Primăria Constanţa doreşte achiziţionarea unor servicii de traducere. Vezi despre ce este vorba

Replica API 14 martie 2018 | 22:14 539

Primăria municipiului Constanţa consultă piaţa în vederea achiziţionaării serviciilor de traducere/interpretare necesare pentru implementarea unui proiect finanţat prin Programul HORIZON 2020.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul instituţiei, primăria intenționează să achiziṭioneze aceste servicii pentru realizarea activitǎţilor obligatorii stabilite prin contractul de finanţare, respectiv organizarea evenimentelor de promovare, organizarea zilei PORTIS, organizarea evenimentului de finalizare a proiectului, traducerea documentelor aferente acestor evenimente, precum și a documentelor de raportare către Comisia Europeană, în cadrul proiectului „PORT – CITIES : INNOVATION FOR SUSTAINABILITY”.

Astfel, se solicită opinia agenților economici, în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorice, cu privire la oferta de preț, cu TVA evidențiat distinct, în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei serviciilor de traducere/interpretare.

Pentru realizarea activitǎţilor obligatorii ale beneficiarului stabilite prin contractul de finanţare, este necesarǎ achiziṭionarea serviciilor de traducere/interpretare în/din limba englezǎ în limba românǎ.

Potrivit anunţului, ofertantul va prezenta lista tarifelor/paginǎ pentru traduceri scrise (o paginǎ standard de 2.500 caractere cu spaţii/paginǎ) cu respectarea standardelor internaţionale şi naţionale în domeniu şi preţul serviciilor de interpretariat pe orǎ. Tarifele vor fi exprimate în lei fǎrǎ TVA.

Anunţul a fost postat luni, 12 martie, iar data limită de primire a ofertelor este miercuri, 14 martie. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate, cu respectarea celor precizate în anunţ.

Propunerile vor fi transmise la adresa de email: octavia.bardasu@primaria-constanta.ro. Consultarea se va desfășura doar în sistem electronic, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate. De precizat că se poate transmite orice altă informație considerată relevantă cu privire la cerințele necesare a fi trecute în Caietul de sarcini. Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitație.ro.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108