REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria Constanța, gazdă pentru o delegație a Camerei de Comerț din Eskisehir, Republica Turcia

Primăria Constanța, gazdă pentru o delegație a Camerei de Comerț din Eskisehir, Republica Turcia

Replica API 19 septembrie 2019 | 00:00 155

O delegație a Camerei de Comerț din Eskisehir, Republica Turcia a fost primită joi, 19 septembrie 2019, de domnul Costin Răsăuțeanu, viceprimar al municipiului Constanța.

În cadrul întâlnirii, s-au discutat aspecte legate de cooperare și parteneriatele economice între mediul de afaceri din Eskisehir și cel din Constanța.

De asemenea, în baza Întelegerii de Cooperare între cele două orașe, s-a reafirmat dorința reciprocă de demarare a unor proiecte comune.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari! Sunt importante astfel de intalniri pentru imaginea orasului nostru.
3
0
Primariei trebuie felicitat pt mesajul de la 17.08.cuvinte alese pe spranceana.ce sa mai.sunteti fabulosi mai nene. Meritati sa fiti pe viata functionari publici.doar ca trebuie sa rezolvati multe probleme dar probabil nu aveti timp,ma refer la institutia primarie, cazino, stadion,port infrastructura samd. Lasati vrajelile astea ca nu tin.vin alegerile si o sa plangeti in pumni pe clanta ca o sa pierdeti
0
5
Legaturile de cooperare la nivel de administratie locala sunt binevenite! Sa nu uitam ca in orasul nostru traiesc multi cetateni de etnie turca. Avem nevoie de investitori, avem nevoie de noi oportunitati de afaceri. Iar referitor la domnul viceprimar Rasauteanu nu am decat cuvinte de lauda.
3
1
vai de capul tau de terminat.nici macar nu te-ai urcat intr un autobuz nou sa vezi cum arata.nu est cel mai bun dar nici cel mai rau.este decent pt un popor nesimtit ca cel din cta.tu probabil ai un opel din 1900 toamana cu numere de bulgaria si iti dai cu parerea despre autobuze.cat despre vizitat turcia nu are sens sa mai vb ca banuiesc ca maxim ce ai fost capabil sa vizitezi a fost padurea murfatlar de 1 mai ca doar at iti permiti un mic si o bere si te ai gasit sa vb despre dezvoltarea relatiilor cta eskisehir si romania turcia... atat stiti sa mancati bok zilnic sa va dati cu parerea.
1
6
Hai cu turcii.. Se potrivesc cu machedonii... nu-i mare diferenta, da. Ce fac?! Cumpara autobuze, turcisme...etc. !?
2
3
Felicitari si mult succes. Trebuie sa continuati sa ramaneti dedicati administratiei cu profesionalism. Tu si Fagadau Decebal. Maimuta aia de makidon sa plece la kogealacu de unde a venit cu oile la pascut.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108