REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Primăria Constanța oferă produse pentru masa de Paște Cantinei de Ajutor Social

Primăria Constanța oferă produse pentru masa de Paște Cantinei de Ajutor Social

Andreea VLAICU 26 aprilie 2024 | 13:20 420

Cantina de Ajutor Social Constanța, situată în strada Petre Romulus nr.22 din Constanța, și-a consolidat rolul ca parte integrantă a Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, dedicată pregătirii și servirii hranei pentru cei aflați în dificultate, cu scopul de a preveni și combate riscul de excluziune socială, promovând incluziunea socială și îmbunătățind calitatea vieții acestora.

Primaria Constanta ofera produse pentru masa de Paste Cantinei de Ajutor Social

Acest serviciu social  oferă sprijin categoriilor vulnerabile din municipiul Constanța, inclusiv copiilor, elevilor, preșcolarilor, persoanelor cu dizabilități sau afecțiuni cronice, persoanelor vârstnice și celor temporar afectate de dificultăți financiare.

Primaria Constanta ofera produse pentru masa de Paste Cantinei de Ajutor Social

În preajma Sărbătorilor Pascale, Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, acordă beneficiarilor Cantinei de Ajutor Social Constanta produsele necesare pentru o masă festivă și generoasă.

Primaria Constanta ofera produse pentru masa de Paste Cantinei de Ajutor Social

Această masă va include produse tradiționale precum ouă, cozonaci, carne și preparate din carne, lactate, pește și produse din pește, fructe și dulciuri, oferind astfel un moment de bucurie și confort celor care întâmpină dificultăți.

Primaria Constanta ofera produse pentru masa de Paste Cantinei de Ajutor Social

Municipalitatea își menține angajamentul activ în îmbunătățirea calității vieții persoanelor vulnerabile din municipiul Constanța și continuă să fie o sursă esențială de sprijin pentru cei aflați în nevoie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va mai obositi. Singurul candidat care merita votat este actualul primar Chitac. El este omul care a facut si va face pentru municipiul Constanta, lucrari de importanta vitala. Toti cetatenii au vazut ca este un om potent.
0
1
DOMNILOR DE LA D,G.A.S. CONSTANTA??? INITIATIVA DVS. ESTE LAUDABILA..DAR.....DE CE N-ATI APLICAT ACESTE ...POMENI-ELECTORALE..SI-N URMA CU 35-40 ANI, SI NU MAI MERGEAM NICI UNUL LA MUNCA::: DE CE SA MAI MUNCIM...DACA PRIMIM..TOTUL DEGEABA...CE VREMURI DE...K....KAT...TRAIM..DECI PUTORILE ACESTEI TARI...SUNT FERICITI...MUNCA....NU....STRES...NU...SUPARARE...NU...SI ASA PRIMIM DE TOATE...RUSINE CELOR CARE FAC ASEMENEA NEDREPTATI....CEI CARE AM MUNCIT...CATE 35-45 ANI, PRIMIM PENSII MIZERABILE...SI ASTEPTAM SA TREACA LUNA...SA VINA PENSIA...IAR...PUTORILE RAD DE CEI CARE AU FACUT CEVA PENTRU ACEASTA TARA...RUSINEEEEEEEE
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212