REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primăria Constanţa pregăteşte secţiile de votare pentru alegerile europarlamentare

Primăria Constanţa pregăteşte secţiile de votare pentru alegerile europarlamentare

Replica API 13 aprilie 2019 | 01:34 427

Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziționeze lucrări de amenajare a secțiilor de votare din municipiul Constanța, necesare cu ocazia organizării alegerilor membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019, constând în lucrări de confecționare materiale necesare amenajării secțiilor de votare, montare și demontare cabine pentru 210 secții de votare. Se solicită ofertă de preț privind achiziția de lucrări de amenajare a 210 secții de votare din municipiul Constanța. Astfel, administraţia locală consultă piaţa cu privire la determinarea valorii estimate în vederea achiziției.

Lucrările de pregătire constau în: confecţionarea panourilor cu indicarea numărului secţiei de votare și a săgeţilor indicatoare, confecţionat şipci, confecţionat panouri despărţitoare pentru cabine vot; lucrările de transport și montarea panourilor cu indicarea numărului secției de votare și a săgeților indicatoare; lucrări de demontare, transport și depozitare a panourilor cu indicarea numărului secției de votare și a săgeților indicatoare.

După terminarea votării, se vor executa următoarele operaţiuni:demontarea panourilor cu indicarea numărului secţiei de votare si a săgeţilor indicatoare, încărcarea acestora înmijlocul de transport (camion), transportul lor la magazie, descărcarea șidepozitarealor prin stivuire

Se vor executa lucrări de montare/demontare cabine de votare în/din locaţii și dotarea secțiilor de votare cu urne mari și mici, montarea/demontarea și transportul draperiilor din pânză albastră la intrarea în cabinele de votare, dotarea secțiilor de votare din grădinițe cu mese pliabile și scaune pliabile.

Întrucât în sediile grădiniţelor din municipiul Constanta, în care se organizează secţii de votare, nu există mese și scaune pentru personal adult, este necesară asigurarea cu mese și scaune a secţiilorde votare pentru membrii birourilor electorale. Acestea vor fi puse la dispoziţie de către beneficiar și vor fi transportate de către executant. Mesele și scaunele pliabile vor fi transportate de la locul de depozitare la secţiile de votare situate îngrădiniţe. După desfăşurarea votării, acestea vor fi recuperate de executant și predate la magazia beneficiarului.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
8
0
In spate la MG 29 unt doi smecheri care si-au facut pensiuni turistice si daca se darama garajele nici pu-lea nu mai vine la ei. Pe locatari i-au inebunit! Parcari si-asa putine ocupate de turisti din toata tara, basca chiolhanuri in curte! Daramati urgent garajele si lasati smecherii ca se descurca ei!
8
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29 -31.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
11
0
De-abia astept sa merg la vot! Pentru FAGADAU, votez tot ce e ANTI-PSD. Ce e mai rau! VOTATI SI VOI!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108