REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

PRIMĂRIA Constanța s-a AUTOSESIZAT în urma articolului apărut, în EXCLUSIVITATE, în REPLICA

PRIMĂRIA Constanța s-a AUTOSESIZAT în urma articolului apărut, în EXCLUSIVITATE, în REPLICA

Replica API 2 februarie 2021 | 16:33 25086

În urma articolului publicat în exclusivitate de Replica de Constanța, ATENȚIE! Iată ce METODĂ de ÎNȘELĂCIUNE circulă din ‘poartă-n poartă’, Primăria Constanța a transmis un comunicat în legătură cu falșii inspectori.

Reamintim faptul că, recent, o constănțeancă a fost vizitată de un individ cu un dosar în mână, care s-a recomandat a fi de la Primăria Constanța. Acesta i-a solicitat actul de identitate pentru a-l fotografia, pe motiv că acesta lipsește de la „dosarul pentru tichete sociale”. Băiatul femeii, fiind în acel moment cu ea, a luat buletinul și i l-a dat „omului de la Primărie” să-l fotografieze. După ce și-a văzut misiunea îndeplinită, bărbatul le-ar fi mulțumit celor doi, după care s-ar fi îndepărtat în pas alert de locuință, ceea ce le-a dat de bănuit celor doi. Realizând ce a făcut, fiul femeii a contactat reporterii Replica pentru a face cunoscută „gafa” făcută, cu speranța că nu i se va întâmpla nimic mamei sale, și totodată, că nu a mai căzut nimeni în plasa individului.

Citește mai mult AICI:

ATENȚIE! Iată ce METODĂ de ÎNȘELĂCIUNE circulă din ‘poartă-n poartă’

Iată comunicatul transmis de Primăria Constanța:

„Mare atenție cui deschideți ușa, pentru că inventivitatea escrocilor nu cunoaște limite!

În ultimele zile, o serie de indivizi care s-au recomandat a fi de la Primăria Municipiului Constanța, fără a prezenta niciun document de identitate, au abordat mai mulți constănțeni sub pretextul completării dosarului pentru acordarea tichetelor sociale, le-au solicitat documentele de identitate și au încercat să pătrundă în case.

Primăria Municipiului Constanța NU are nicio legatură cu aceste acțiuni, NU le încurajează și se disociază total de ele.

Vă recomandăm să nu permiteţi accesul în locuinţă celor care vin să vă prezinte diverse „promoţii”, în scop caritabil sau pentru sondaje de opinie. Dacă sună la uşă persoane ce pretind că reprezintă instituţii care oferă servicii publice, nu le lăsaţi să intre în casă decât după verificarea documentelor de identitate, respectiv ale celor de serviciu.

Nu oferiţi informaţii necunoscuţilor despre bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că sunt reprezentanţii unor instituţii, dar nu pot face această dovadă.

Nu comunicaţi date despre plecarea de acasă pentru o perioadă mai lungă în convorbirile cu alte persoane sau pe reţele de socializare.

În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate secții de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112. De asemenea, puteți apela Direcția Generală Poliția Locală Constanța -0241484205.”

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de idiot poti fi MOKA.RO! Tara asta nu-i condusa de machidoni, la putere sunt romani ...de ce e plin de hoti? Stau dracului in banca ta ca pana una alta doi machidoni au dus faima acestei tari .... HAGI si HALEP ! Casele de batrani si celd de copii sunt pline de romani nu de machidoni! Nu ai sa vezi in viata ta un copil aroman la orfelinat si nici vreun batran aroman in azil! Ciocul mic si joc de glezne!
0
0
Aproape sigur au date de card, fac conturi la poker online si scot banii de acolo pe alte conturi, dar sa faci asta ai nevoie de foto dupa buletin valabil
0
0
Mai zdrente si secaturi decat machidonii ,nu exista natie pe pamantul asta.
1
2
Amicul meu Gelil consilierul Lupu lui de la C Ja tiparit niste calendare pe care le-a distribuit pri preaiubitul tata socru ,pe baza de buletin si semnatura. OARE LACE LE TREBUIE?Nu cuva la adeziuni?ca au mintit va sunt constituti legal ,dar ei sunt desfiintati dejustitie fe doi ani .Oare poate cineva sa faca verificari?
3
2
Desfiintati localii,la Cernavoda plin de analfabeti burtosi care la tura de noapte dorm acasa,mai nou fac si taxi cu Dusterul!
11
2
Cat simt civic la voi...pffff neam de slugi ce sunteti toata redactia...
1
0
Pai si mata a deschis usa, tot rupta in coor e?
6
4
Mokaneii someri rupti in coor deschid usa la tot ce misca poate primesc ceva moka. Neam de zdrente si secaturi
7
11
Dar ca inca se dau buletinele la inchirieri echipamente de ski? Aia pot face mii de poze.
5
0
Inca merge sunt multi fraieri iar guvernul stie asta si guvernu inseala poporu
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468