REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PRIMĂRIA face APEL la ASOCIAȚIILE de PROPRIETARI pentru amenajarea a NOI LOCURI de PARCARE

PRIMĂRIA face APEL la ASOCIAȚIILE de PROPRIETARI pentru amenajarea a NOI LOCURI de PARCARE

Replica API 13 noiembrie 2020 | 00:01 6405

În vederea elaborării strategiei de suplimentare și amenajare a locurilor de parcare din municipiu, Primăria Constanța, prin Direcția Gestionare Servicii Publice, solicită sprijinul asociațiilor de proprietari din oraș.

Administratorii sunt rugați să comunice municipalității numărul locurilor de parcare (inclusiv locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități) necesar membrilor asociației.

Informațiile solicitate pot fi trimise pe mail la adresa: parcari@primaria-constanta.ro sau prin poștă, la adresa: Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10, în atenția Biroului Siguranța Circulației Urbane și Parcări.

Eficientizarea utilizării spațiului public urban reprezintă o prioritate pentru Primăria Constanța iar elaborarea strategiei de suplimentare și amenajare a locurilor de parcare din municipiul Constanța trebuie să fie rezultatul unei colaborări strânse între administrația locală și cetățeni.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
faceti ba bouarilor parcari supraetajate!la ef nord au una chiar linga lid,dar sint asa prsti machidonii ca au taiat toti pomii aia frumosi,aa betoneze satul alammirlanesc,ef nord!huoo!
0
0
Analfabetule, cei care au locuri de parcare platite, au fost sunati din Primarie, sa vina cu autorizatia de parcare, ca sa le scrie numarul locului rezervat, care nu s-a trecut de la inceput... La fel trebuie sa faca si administratorii. Si asta, pt ca dl Chitac a pus putorile din Primarie sa faca ce n-au facut din prima!
2
1
Faceti parcari etajate acolo unde se poate,intre blocuri. Vii cu piloni fixi , placa deasupra de beton, si ai facut parcare etajata unde mai incap minim 20-30 masini-depinde de loc-
4
0
Se construieste ilegal pe Sos .Mangaliei nr. 59 , pe un loc de parcare si pe un spatiu verde !!!! Daca noul primar , Domnul Vergil Chitac nu opreste nelegiuirea ... noi cei 400 de riverani nu vom mai vota cu P.N.L. pe 6 decembrie ! Si pe 6 decembrie facem si miting de protest !!
7
1
Trezestete din joint. Cine pe cine a pus la munca fraere? Chitac pe asociatiile de proprietari.Trantorii din primarie stau pe salarii enorme si nu ies la frig.Ghitac la primarie aceiasi manarie.
4
4
Crede el ca prosteste constantenii in prag de alegeri ca sa mai smulga voturi la PNL. PNL o sa ia M.U.E. la alegeri pentru faza Chitac si oamenii lui Mazare din primarie. Lumea o sa voteze cu USR.
6
6
facand lista apare - subit - si teren pt parcari? tot prefacatorie, tot "hai sa ne prefacem ca face". tot "vom analiza", tot "luam in considerare"... numai d-astea aud de cand au venit ai lui orban. acum au bagat-o si in primaria Constanta...
6
3
Nu mai angajati pensionari de 70 ani ca administratori cu mentalitati comuniste, e singurul loc unde nu se plateste online.
14
1
treceti asociatiile de proprietari in subordinea primariei prin departamentul de coordonare , sprijin juridic si supervizare . asociatiile pe proprietari nu au bani si juristi care sa rezolve litigiile dintre proprietari sau proprietari cu agentii comerciali arondati . numiti administratori legali si nu mai acceptati presedinti fara minime cunostiinte de administratie locala .
10
2
poate eliberati strada St. Mihaileanu ca rade lumea de voi
10
1
V-a pus Chitac la munca putorilor, asa e?
32
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108