REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria Hârşova anunţă un proiect nou pentru tineri

Primăria Hârşova anunţă un proiect nou pentru tineri

Replica API 6 aprilie 2017 | 00:00 317

În timp ce organizația PSD Hârșova cere demisia primarului, conducerea orașului anunță un nou proiect. Primarul Viorel Ionescu a semnt pe 3 aprilie un proiect pentru modernizarea unui teren de sport (stadion) și vestiar.

Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare. Iată cum va arăta proiectul:

„Stimați cetățeni, dorim să vă informăm, că la data de 03.04.2017 a fost semnat contractul de finanțare numărul 47404 pentru proiectul MODERNIZARE TEREN DE SPORT (STADION) SI VESTIAR, ORASUL HÎRȘOVA, JUDEȚUL CONSTANȚA , COD16.5.2.063. DESCRIEREA PROIECTULUI : BENEFICIARUL LIDER: UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ, ORAȘUL HÎRȘOVA. PARTENERI ÎN CADRUL PROIECTULUI : Municipalitatea SHABLA și Federaţia Română de OINĂ. DURATA PROIECTULUI (NUMĂRUL DE LUNI) : 24. VALOAREA TOTALĂ A PROIECTULUI : 1.489.677 euro, din care pentru U.A.T Hîrșova este de 795.608 euro, iar cofinanțarea va fi de 2 % + TVA. Proiectul își propune consolidarea capacității administrative prin abordarea în comun a unor probleme privind sănatătea publică. Comunitățile se confruntă cu probleme de sănătate care pot fi evitate sau ameliorate prin practicarea unor sporturi atractive. Obiectivele proiectului : reabilitare stadion (inclusiv vestiarul) prin crearea unei infrastructuri sportive moderne care va fi pusă la dispoziția întregii comunități locale pentru promovarea sportului de oina (ca sport tradițional românesc, căzut într-un con de umbră și practicabil la orice vârstă), dar vor fi create condiții și pentru practicarea altor sporturi (fotbal, voley, baschet, tenis); intervenții la cladirea vestiarului: izolații termice, înlocuire tâmplărie, tencuieli, modernizare acoperiș, recompartimetare grupuri sanitare, amenajări interioare și exterioare; consolidare tribune și reamenajare, montare balustrade; înlocuirea băncilor pentru rezerve; montare plase de protecție; lucrări de împrejmuire; reamenjări zonă de acces; iluminat; tabelă marcaj; decopertare, curațare, compactare teren, asternere pamânt și însământare cu gazon natural; sistem irigație; echipamente specifice (porți, mingii, bâte oina, mașină marcaj teren, mașină tuns gazon, etc)”.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa inteleg ca cele doua stadioane, harsova si shabla, vor fi identice?
0
0
Domnule IONESCU am vazut ca ati convocat sedinta extraordinara pt. 10 aprilie si nu ati mai introdus proiectul cu RAJA al carui initiator ati fost la sedinta de pe 28 martie si pe care ca sa vezi proprii dumnevoastra consilieri ALDE nu l-au votat. Ce-i cu vrajala asta ca consilierii sa nu sustina proiectul initiat de seful lor de partid. De ce ati taiat din inregistrarea sedintei C.L. din 31 martie interventia doamnei consilier Serban Camelia ?
0
0
ACELASI OM,ALTE MINCIUNI...
4
0
INTAI SA NE SPUNA IONESCU AL CUI ESTE PROIECTUL PE CARE L-A SEMNAT,CA DOAR ATAT STIE SA SE LAUDE CU MUNCA ALTUIA SI SA ARUNCE CU NOROI IN DREAPTA SI STANGA.RUSINE MARE UNDE AM AJUNS,PROIECTE FRUMOASE DEPUSE DE VECHEA ADMINISTRATIE SI ABANDONATE SI ORGOLIUL LUI PERMANENT SA AIBA VICEPRIMARUL LUI CU DOAR 6 CONSILIERI AI SAI.ASA NU SE FACE TREABA, TOT HARSOVENII SUFERA DIN ASTA IAR VOI AVETI ALTE PREOCUPARI.
5
0
Se vede de la o psta ca esti Nadragist. Nu exista si nu a existat niciun proiect pentru apele termale. Trecerea la reteaua de apa a orasului noua, nu este de competenta primarului ci a RAJA, care este condusa de PSD si care nu face acest lucru pentru ca trebuie sa lege toti consumatorii de noua retea pe banii ei. Asa ca daca mai maninci fara sa-ti fie foame...
0
2
Bine spus a semnat ca doar atat a facut, este depus de cei dinaintea lui. Sa ne comunice pe panouri cea facut cu proiectul pt BAI TREMALE, de ce consilierii ALDE la indemnul lui nu doresc sa bem o apa mai curata si nu votaza proiectul de schimbare a conductelor de apa vechi care se sparg mai mereu, sa nu mai dea pe panouri minciuni gen ca a redus impozitele ca adus medici.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108