REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primăria Kogălniceanu a adoptat patru ponei de la Complexul de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa

Primăria Kogălniceanu a adoptat patru ponei de la Complexul de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa

Replica API 19 martie 2014 | 00:00 123

Costel, Piţa, Ţiganu şi Măriuca au fost adoptaţi. Nu, nu vorbim despre copii, ci despre poneii Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. Primăria Mihail Kogălniceanu i-a "împrumutat" de la instituţie pentru a aduce un strop de bucurie în sufletele copiilor din localitate. Cei patru stau laolaltă în parcul din centrul localităţii.

"Aveam un spaţiu supraaglomerat de ponei. Îi foloseam la programul de echitaţie, dar ne ridică foarte mult costurile. Ca să le optimizăm, am dat patru ponei Primăriei Mihail Kogălniceanu, să-i întreţină şi să facă acelaşi lucru care făceau şi aici, să-i bucure pe copii. Le urez copiilor să se bucure de ei", a declarat directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Adrian Bâlbă. "Ce să facem, poneii s-au înmulţit. Ce să faci, dacă dragostea e mare! Noi cheltuim lunar, doar pentru unul singur, până la 100 de euro pe mâncare", a mai completat Bâlbă. Poneii, sau mai bine zis semi-poneii, se află la Kogălniceanu din iarnă şi vor rămâne în custodia administraţiei locale atâta timp cât aceasta doreşte. "Dorim să nu ni-i mai dea înapoi. Când n-o să vrea să-i mai ţină, o să-i aducă, vă daţi seama", a mai precizat Bâlbă. Acesta a ţinut să precizeze că toţi poneii aflaţi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, cât şi cei adoptaţi de primăria din Mihail Kogălniceanu sunt primiţi în dar. Unul dintre ei a fost donat de fostul director Adrian Mihai Mănăstireanu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108