REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria MEDGIDIA caută FIRMĂ pentru DELEGAREA Serviciului Public de SALUBRIZARE

Primăria MEDGIDIA caută FIRMĂ pentru DELEGAREA Serviciului Public de SALUBRIZARE

Replica API 20 octombrie 2021 | 22:07 729

Primăria Municipiului Medgidia intenționează să atribuie contractul pentru delegarea Serviciului Public de Salubrizare. În acest sens, a fost lansată și achiziția. Valoarea totală estimată a contractului este de 7.682.103 lei, iar durata contractului este de 12 luni calendaristice.

Primăria Municipiului Medgidia caută firmă pentru delegarea Serviciului Public de Salubrizare. În acest sens, demersurile au fost demarate și achiziția a fost lansată în Serviciul Electronic de Achiziții Publice. Valoarea totală estimată a contractului este de 7.682.103 lei, iar durata contractului este de 12 luni calendaristice.

În cursul lunii august 2021, a avut loc și dezbaterea publică cu tema: ,,Delegarea Serviciului Public de Salubrizare al Municipiului Medgidia”. Conform viceprimarului municipiului Medgidia, Niculae Păun, Serviciul de Salubrizare este necesar ca în municipiul Medgidia să se asigure continuitatea şi dezvoltarea acestui serviciu, calitatea şi cantitatea serviciului prestat în raport cu cerinţele şi/sau nevoile populaţiei, conservarea şi protecţia mediului înconjurător, protecția sănătăţii populaţiei, funcţionarea pe termen mediu şi lung a serviciului de salubrizare, conform prevederilor legislaţiei în vigoare şi în concordanţă cu dezvoltarea economico-socială a unităţii administrativ-teritoriale a municipiului. De asemenea, se are în vedere și gestionarea serviciului de salubrizare pe criterii de transparenţă, competitivitate, calitate şi eficienţă, prin stabilirea şi adoptarea unor politici şi strategii locale referitoare la organizarea și funcționarea serviciului de salubrizare.

Durata pentru care se propune să se încheie contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare în municipiul Medgidia este de un an, în baza studiului de oportunitate, a caietului de sarcini și a regulamentului, documente care au fost publicate pe siteul Primăriei Municipiului Medgidia. Operatorul va prelua aproape în totalitate riscurile aferente exploatării şi va efectua prestațiile astfel încât să ofere un raport optim între preţul tarifelor şi calitatea serviciilor prestate, în corelare cu nevoile urbane și cu dezvoltarea economico-socială a localității.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108