REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primăria NU poate AMENAJA SPAȚIUL de JOACĂ din Tomis Nord din cauza ȘOFERILOR!

Primăria NU poate AMENAJA SPAȚIUL de JOACĂ din Tomis Nord din cauza ȘOFERILOR!

Replica API 21 august 2019 | 00:39 313

Amenajarea locurilor de joacă din municipiul Constanța continuă cu spațiul destinat celor mici de pe strada Năvodului, unde se amenajează și un miniteren de sport. Zilele acestea au fost începute lucrările de infrastructură, urmând ca în scurtă vreme să fie montate echipamentele de joacă și cele sportive și apoi vor fi turnate cele două straturi de covor antitraumă, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

În paralel, la locurile de joacă de pe aleea Heracleea, strada Traian, bl A4-A5, strada Traian la intersecția cu bulevardul 1 Decembrie, strada B.P. Hașdeu bl L7-L8 au fost executate lucrările de infrastructură, au fost montate echipamentele de joacă și a mai rămas un pas până la momentul în care să poată fi folosite în siguranță de cei mici – turnarea covorului antitraumă.

”Însă, pe strada Dispensarului, după ce a fost turnată piatra pentru realizarea infrastructurii, mai mulți posesori de autovehicule au considerat că acel spațiu poate servi drept loc de parcare, motiv pentru care lucrătorii nu pot amenaja spațiul de joacă. În acest context, facem apel la constănțeni să nu parcheze mașinile acolo unde observă că se realizează lucrări. Nu fac altceva decât să întârzie realizarea unor spații de joacă, a unor parcări și să se expună unor eventuale accidentări”, au spus reprezentanții Primăriei Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se construia un bloc , garantat dispareau toate masinile !
4
0
Stangeti toate harburile ca stau prin parcari. Pe unele a crescut iedera. Mergeti in Tomis Nord si sa vedeti cate cadavre sunt, unele nu mai au numere, altele au numere de BG. Altii au curti si isi tin masinile afara, vezi cofetaria Aroma
6
2
taxe pe toate turismele , din afara judetului
10
1
Sunt foarte , foarte multi mutati in Constanta , din judetele vecine . Apoi vine si vara ...iar orasu in sine , nu mai poate .
6
0
nu cumva e deja dat pentru un bloc cipanez?
9
2
Nu poate amenaja locul de joaca asa ca ii lasa pe altii sa-si incerce norocul cu un bloc. Astia ne iau drept ultimii prosti si noi punem botul
11
2
Poate din cauza blocurilor dp spati verzi si stalpilor in trotuar de 5m. Suceava cu tomis osa rasara o cladire de birouri de 6etaj adica? Cum e loc pt blicuri
11
1
E simplu. Daca parchezi neregulamentar intr-un loc atunci e corect sa primesti amenda si sa-ti fie tractata masina. Primaria sa renunte sa mai implore soferii necivilizati si sa aplice legea. Ca platitor de taxe, nu am eu chef ca banii Primariei sa fie cheltuiti pentru amanarile cu contractorii. Stalpisorii sunt necesari pentru ca Constanta s-a transformat intr-o parcare enorma pentru totii cocalarii obsedati de masini dar fara bani de benzina.
14
6
Orice petic de teren dintre blocuri le-ati dat la machedoni. Acum vreti sa faceti locurii de joaca si nu aveti loc de masini. In Constanta numarul de masini creste an de an, nu mai e loc pentru locuitorii ei, trebuie sa primim si o gramada de tulceni si o gramada de turisti. Plus ca primaria umple strazile de stalpisori. Sa tot traiesti
17
3
Ai distrus tot in oras. Stalpisori...poarta alba am ajuns..oras murdar,tigani etc.loc de joaca langa peny tomis bord la 1m de ghena de gunoi!
13
4
lasa ca ii pune sa plateasca parcarea prin sms!!!
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108