REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria Ovidiu acordă premii, burse de merit și pachete cadou tuturor elevilor

Primăria Ovidiu acordă premii, burse de merit și pachete cadou tuturor elevilor

Replica API 5 decembrie 2017 | 21:25 702

Pentru un sfârșit de ani mai frumos

Pentru un sfârșit de ani mai frumos

Ca în fiecare an, Primăria Orașului Ovidiu s-a pregătit pentru sărbătorile de iarnă, cu o serie de acțiuni sociale, ce au ca scop să aducă o bucurie în casele persoanelor nevoiașe și a copiilor. Cu ajutorul sponsorilor, vor fi oferite 1.856 de pachete cadou pentru toți elevii din orașul Ovidiu și satele Poiana și Culmea, atât cei de gradiniță, cât și cei de la școală, până în clasa a XII-a.

Astfel, potrivit unui comunicat al Primăriei Ovidiu, în perioada 05-12 decembrie, va fi aprins sistemul de iluminat festiv pentru sărbatorile de iarnă, vor fi acordate bursele de merit la Școala Gimnazială Nr. 2 și se vor acorda tichetele cadou valorice. Acțiunea va fi desfașurată prin Direcția de Asistentță Socială din Ovidiu, ai cărei reprezentanți vor merge la fiecare beneficiar acasă pentru înmanarea tichetelor.

În perioada 14-15 decembrie, vor fi distribuite pachetele cadou pentru elevii claselor 0-XII de la Liceul Tehnologic ,,Ion Podaru’’, apoi pe data de 17 decembrie va avea loc întâlnirea trimestrială cu ,,sfatul bătrânilor’’, eveniment ce va fi organizat la Centrul Cultural ,,Elena Roizen’’. De asemenea, în perioada 15-19 decembrie, vor fi distribuite pachetele cadou pentru elevii de la gradinițele din Ovidiu, pe 18 decembrie vor fi distribuite pachetele cadou pentru elevii din satul Poiana, iar pe 19 decembrie se vor acorda bursele de merit pentru elevii și profesorii cu rezultate deosebite la olimpiade și concursuri naționale de la școlile din orașul Ovidiu.

Pentru al treilea an consecutiv, la inițiativa primarului George Scupra, au fost acordate burse de merit pentru eleviii cu rezultate deosebite la învățătură, finanțate din bugetul local al Primăriei Ovidiu. În funcție de media obținută, au fost acordate burse astfel:

- 200 lei/elev/an, pentru media generală între 9 și 9,49 și nota 10 la purtare

- 300 lei/elev/an pentru media generală între 9,50 și 9,99 și nota 10 la purtare

- 500 lei/elev/an pentru media generală 10 și nota 10 la purtare.

De remarcat că, în acest an, au fost premiați 96 de elevi de la Liceul Tehnologic ,,Ion Podaru’’ și 39 de elevi aparținand Școlii Gimnaziale Nr.2 din Ovidiu. Ca o noutate în acest an, pentru prima dată, au fost acordate burse pentru elevii și profesorii cu rezultate deosebite la olimpiade și concursuri naționale și internaționale, acestea fiind susținute tot din bugetul local al Primariei Ovidiu, aprobate prin HCL 78/16.06.2017.

Astfel, la Școala Gimnazială Nr.2, pentru premiul I obținut au fost acordate burse in valoare de 300 lei pentru 5 elevi si 3 profesori, pentru premiul II au fost acordate burse ăn valoare de 200 lei pentru 8 elevi și 5 profesori, iar pentru premiul III au fost acordate burse în valoare de 100 lei pentru 4 elevi și 3 profesori.

De asemenea, la Liceul Tehnologic ,,Ion Podaru’’, pentru premiul I obținut au fost acordate burse în valoare de 300 lei pentru 13 elevi și 4 profesori, pentru premiul II au fost acordate burse în valoare de 200 lei pentru 2 elevi și 2 profesori, iar pentru premiul III au fost acordate burse în valoare de 100 lei pentru 4 elevi și 1 profesor.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aceste apucaturi sunt specifice primarilor PSD. Bineanteles din banii nostrii. Se cheama MITA ELECTORALA. Pacat ca elevii sunt folositi in aceste demersuri nedemne. Din nordul judetului pana in sud la Limanu, eceleasi practici. Sarbatori cu bine !
1
0
Felicitari domnului primar!! Sa ia exemplu alte primarii!
0
3
Mai bine renoavau toaletele de la liceul Podaru sa poata copii sa isi faca nevoile in conditii decente.Sunt asa de pe vremea directorului Iuga.
4
1
Felicitari administratiei din ovidiu! Un exemplu de buna practica ! Bravo
2
3
De unde acorda primaria aceste cadouri, di banii primarului? Aceste pomeni se dau din banii contribuabilor din Ovidiu, se dau din taxele locuitorilor se dau premii profilo de la I. Podaru unde bacul se ia 10% ce mistocareala electorala. Trece timpul si nimic nu a facu acest primar doar campanie si manevre machidonesti TIC-TAC TIC-TAC!
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108