REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Primăria Valu lui Traian îndeamnă cetățenii să iasă la vot: Comuna are nevoie de dvs!

Primăria Valu lui Traian îndeamnă cetățenii să iasă la vot: Comuna are nevoie de dvs!

Replica API 4 noiembrie 2019 | 01:16 454

Mai este doar o săptămână până când românii vor ieși la urne să-și voteze viitorul președinte al țării. Cu această ocazie, Primăria Valu lui Traian îndeamnă toți locuitorii din comună să iasă la vot, să-și voteze președintele.

”Ziua alegerilor prezidențiale se apropie rapid. Duminica viitoare, toți vălurenii și nu numai sunt așteptați la vot în următoarele locații: sala de sport, Școală nr 1, stadion, Grădiniță cu program prelungit, piață agroalimentară, grădiniță Valea Seacă, Școala Valea Seacă, Centrul pentru tineret Valea Seacă. Vă rugăm ca, indiferent de candidatul pentru care veți opta, să va prezențați la urne, votul fiind pentru fiecare dintre noi atât un drept cât și o obligație. Mai mult decât atât, nu este un secret că localitățile cu o prezență ridicată la vot au prioritate în accesarea de fonduri. Toate investițiile și sumele nerambursabile atrase în comună, care ne-au și clasat pe poziții fruntașe la nivel de țară, se datorează și numărului mare de votanți care au un cuvânt de spus la alegeri. Nu uitați, duminică viitoare sunteți așteptați la vot. Comuna are nevoie de dvs!”, este mesajul transmis de Primăria Valu lui Traian, pe pagina de facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cetatenii sa iasa la vot, dar se nu voteze PNL!! ca ne-a mancat ficatii primaru asta sexos care da in stanga si dreapta.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212