REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primăriile NU MAI PRIMESC bani de la Consiliul Județean

Primăriile NU MAI PRIMESC bani de la Consiliul Județean

Replica API 6 iulie 2020 | 15:19 1955

În cadrul ședinței de luni, 6 iulie, proiectele prin care primăriile din județ primeau bani au fost retrase de pe ordinea de zi.

Conform consilierilor PNL, proiectele în care primăriile din județ primeau bani au fost retrase de 2 ori în 8 zile. „În 8 zile, președintele Consiliului Județean a retras proiectele prin care primăriile din județ primeau bani de două ori. A lăsat un județ întreg fără bani într-un moment foarte greu. Președintele CJ își bate joc!” a declarat Marian Crușoveanu, consilier PNL.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai tii mult dinozaurii la muzee, ca mi-e sila deja
0
0
Crusovene, Crusovene, ce ti-am spus eu tie, ca nu-i buna viata la socrie!
1
0
PSD,deghizat in PNL,PMP,PD,USR,etc...toti frati de cruce Acum avem sansa sa constientizam cati turnatori notorii erau pe vremea comunismului,o tara plina de lichele si tradatori...ce s-au reprofilat,au fost primii care s-au adaptat democratiei originale...Singura sansa e ca fiecare regiune sa se organizeze pe cont propriu,numai astfel se sparge abcesul de la centru numit BUCURESTI
0
0
Jos Ciuma Rosie!!!
1
1
Pai si ce ma, psd face altfel ?
2
1
Politica PNL se rezuma la scandal. De fapt, PNL istii vor sa confiste toate parghiile pentru a si finanta ei fiefurile. Despre asta este vorba, dupa 4 ani de opozitia, foamea de ciolan trebuie sa fie mare!
3
4
Tata- Camatar, Mama- javra, fiul- zdreanta politico-camatar, mahalagiu, combinator pe la primarii si cj. Stare civila: maritat Deces politic: 2020
5
1
PNL face doar mult zgomot si nimic benefic pentru cetateni! Lasa-ti presedintele CJ sa isi faca treaba. Bravo domnul Tutuianu
3
6
Domnul Presedinte Tutuianu,spre deosebire de voi ,a facut ceva !!!! Ciocu mic si joc de glezna ,huliganilor .
3
7
Numai de pomana. Sa mearga cu proiecte fezabile in CJ, si dupa sa primeasca bani. Nu cred ca au fost respinse proiecte de bun simt, si necesare localnicilor. Mai mult ca sigur era vorba de pomeni electorale
6
0
Din pacate pnl a ajuns un partid de fini, cumnati, etc. Crusoveanu intra la categoria Ginerica!
5
2
Sunt smeker si sunt golan...dar stiu sa fac mare scandal! Consilier judetean, camatar la baza si mai ciupesc de ici colo de pe la primarii! Ce sa fac? Viata e greu!!
6
0
Sunt un cetatean al judetului si vreau ca localitatile sa primeasca bani! Nu mai vreau cearta, lasati cjc ul sa dea banii localitatilor indiferent de culoarea politica.
4
1
Nu va mai saturati de minciuni!!! Faceti doar propaganda penelista!! Sunteti o publicatie de toata jena!!
5
3
Penelistii tai unde au fost pana acum? Ce au futut? Unde sunt wcurile propuse de ei pentru scoli? A, pardon, asta e partodul lui "o sa", asa ca o sa taiem banii primariilor
3
2
Asa zisule Alex, vezi cand vin sef la cj sa vezi ce te las pe drumuri. poate mai slabesti pana atunci sa poti sa fugi.
2
2
Marian Crusoveanu are un suflet mare, pe perioada starii de urgenta si starii de alerta a amanat plata ratelor pentru banii dati cu camata!
6
1
e "un moment greu"? Ca pe Facebook platesti reclama sa ne spui ca mai bine ca acum nu a fost niciodata in Romania. Ehhh... e greu? Pai cand mortii tai de idiot minti? Stai asa... tu minti si cand dormi!
7
0
Marean este un Goe al Consiliului Judetean
7
0
oricum nu se intampla nimic din bani aia doar ii bagau in buzunare nu se vede nimic prin judet.
7
1
Sa nu mai futa aiurea banii taranoii. O freaca toata ziua, strazile si ulitile sunt varza, scolile au budele-n curte dar primarii si-au marit salariile, pt ei si slugile lor. Doar strada principala e esfaltata,nu stiu decat sa fure. F bine le-a facut, sa puna osu la treaba, sa aduca fonduri europene.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108