REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primarul Chițac a verificat stadiul lucrărilor de înlocuire a conductelor de apă de pe bulevardul Aurel Vlaicu

Primarul Chițac a verificat stadiul lucrărilor de înlocuire a conductelor de apă de pe bulevardul Aurel Vlaicu

Replica API 9 iulie 2021 | 22:52 6233

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a mers pe teren la fiecare sfârșit de săptămână pentru a vedea, așa cum a promis, stadiul lucrărilor de înlocuire a conductelor de apă de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Pentru a limita cât mai mult disconfortul creat, edilul a preferat să verifice personal evoluția lucrărilor.

Împreună cu cei din conducerea RAJA, primarul Constanței a reușit să impună un alt ritm de lucru tuturor constructorilor, astfel că lucrările au avansat iar întârzierile inițiale au fost recuperate. După cum s-a stabilit la sfârșitul lunii aprilie, firmele subcontractate au lucrat și în weekend.

Ploile abundente din ultima perioadă au îngreunat misiunea constructorilor. Nu s-au putut acoperi și asfalta gropile pentru că nu s-a putut tasa corespunzător stratul suport iar lucrările executate trebuie să fie de cea mai bună calitate.

Aceste lucrări de modernizare și dezvoltare a infrastructurii de alimentare cu apă și canalizare sunt în folosul constănțenilor - se limitează pierderile de apă, apa are presiune și plătim un preț corect.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand lucrezi la totul bulevardul cu 3 oameni si doua utilaje, nu ai cum sa termini lucrarea. Sunt 3 sau 4 luni de cand se cacaie sa bage o teava in pamant. Prea mare haosul creat.
0
0
problema sa zicem nu e ca se face lent si scump. problema e ca acolo unde au stat lu LUNILE sa bage un rahat de teava in pamant de bine ce au lucrat s-a si surpat asfaltul
9
1
nea primare ce faci bre ? faci anu si nimic concret
10
2
Ma om corect, nu cumva esti borcan de la raja, ala care stie doar sa urle si sa jigneasca?
12
2
Acest primar isi bate joc de constanteni in fiecare zi!
19
4
Ia-l de mana si du-te , du-te-n P matii cu el cu yot
10
5
O sa va fac sa-l regretati pe fagabou
11
5
poza cu Chitac explicand specialistilor cum sta treaba cu CONDUCTA
16
5
Constanta e plina de oameni porsti, inulti si snobi. Toti injura in virtutea inertiei unul dupa altul ca oile, fara s aisi puna neuronul la contributie. Pai daca nu se fac lucrari acum, vara , atunci cand? Iarna o sa injure iar ca nu au apa calda sau caldura si tot asa.In loc sa fie de apreciat ca pana la urma , dupa atatia ani s-au apucat de aceste lucrar importante.
4
21
Impreuna cu cei din conducerea RAJA, Chitac a terminat orasul. Tot ce au facut s-a facut prin nepotisme la primarie, au luat lucrarile toti marlanii incompetenti. Se va surpa in permanenta tot ce au acoperit, vor fi gropi si numai probleme. Ati distrus orasul, maimutoi incompetenti.
24
6
Si lucrarile de la podul de la butelii?? Pe alea cand le termina? Tot din cauza ploilor au intarziat?
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108