REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primarul de la Corbu, speriat de iarna care va veni. Îşi face proviziile de pe acum

Primarul de la Corbu, speriat de iarna care va veni. Îşi face proviziile de pe acum

Replica API 18 octombrie 2017 | 00:00 324

Meteorologii au anunțat că iarna aceasta o să fie din nou una încărcată în precipitații, iar amintirile din sezonul rece trecut ne lasă un gust amar tuturor. Iarna a îngenuncheat Dobrogea, iar multe localități au rămas sinistrate, drumurile fiind blocate, furnizarea de curent, apă și gaze fiind întreruptă. Una dintre localitățiile grav afectate a fost Corbu, iar drumul dintre Vadu și Corbu a fost foarte greu de eliberat. Astfel, primarul Marian Gălbinașu vrea să asigure populația că nu va mai fi prins nepregătit de proxima ninsoare.

„Încă nu am contract. Am luat legătura cu Drumurile Județene să mă asigur de o freză, să cer tarifele pentru o freză, pentru zona Corbu-Vadu. În rest, mă descurc cu întreprinzătorii privați, însă pe mine mă îngrijorează lipsa unor utilaje specializate pe zona Vadu-Corbu. Am luat legătura cu directorul Lungoci, mi-a spus să îi fac solicitare de tarif, și pe bază de notă de comandă, aprobă în Consiliu. M-am îngrozit când am văzut reportajele aseară și se pare că iar vom fi vedete. Mă ocup. Nisip, sare mai am. Nu este de joacă”, a spus Marian Gălbinașu, primarul comunei Corbu.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rezolvati terenurile care nu se pot face cadastru stam de ani buni nu putem intabula terenurile rusine primarule si vice primar ati impartit fara cap
1
0
SUNT CETATEAN CU CONTRIBUTIILE LA ZI ,ATEPT DE MULTI ANI SA FAC UN CADASTRU LA UN TEREN ARABIL SI NU POT FIINCA PRIMARIA A INPARTIT TERENUL AIUREA ASTA NU TE INGRIJOREAZA DELOC VAD
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108