REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primarul din Năvodari îşi suspectează maimuţa că dă informaţii inamicilor din politică :))

Primarul din Năvodari îşi suspectează maimuţa că dă informaţii inamicilor din politică :))

Replica API 8 iulie 2012 | 00:00 304

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, împărtăşeşte pe Facebook cum anume a petrecut ziua şi... ce lucruri interesante a descoperit (n.r.: partea cu maimuţa este, desigur, o glumă a edilului):

"Astazi mi-am facut mai mult timp sa stau cu animalutele mele ; am dat drumul din cusca doar maimutei Cita ca daca il lasam pe afara si pe sotul ei Babu ii culegeau la rand iar florile lui nevasta-mea ! Obraznica de Cita a intrat un tarcul de pasari a furat un pui de paun de 500 grame si a fugit cu el prin toti capacii pana l-a omorat ! :( . am certat-o rau ca nu m-a ascultat sa il lase in pace , se simnte vinovata .

Cand am musafiri la foisor de multe ori sta cu noi pe banca si asculta curioasa ce vorbim e posibil de la ea sa fi aflat mute secrete Pitigoiul ala care a candidat din partea PNL dar cum Cita nu explica bine si el nu vorbeste bine romaneste a scris despre mine in ziare si la tv numai calomni .Sa vedem acum in instanta daca li se acorda circumstante atenuante sau poate ii iert pe amandoi si pe Cita si pe Pitigoiul lui Comanescu . Da asta este , Cita ma spioneaza asa face si cand am musafiri in casa se uita si asculta pe la ferestre , cand fac baie la fel este foarte curioasa ce sampon folosesc si cu ce viteza ma spal cu sapunul ! :)) ... Am descoperit ca lui Pufu (baietel Maimuta Capucin ) in place salamul .

Veveritele vin pe rand in fata ventilatorului cu aburi reci sa se racoreasca !

Leii si ei la fel au lenevit toata ziua in fara ventilatorului si nu prea m-au bagat in seama !

Stateam la soare pe sezlong si poneiul curios tare daca am picioarele curate ma gadila .

Puiul de muflon a crescut mare si e vioi , la fel si cel de lopatar care ii place sa stea ascuns e mult mai fricos chiar daca tata-sau vine sa manance din mana cate odata .

Cangurii si enotii au stat toata ziua ascunsi .

Daca ma inteleg la pret poate iau si o pereche de lame superbe !

Va pup , in seara asta merg la un botez si cum nuntile si botezurile nu prea imi plac va dati seama ! aceleasi chesti ;se fura gaina , pardon mireasa si se joaca gaina , nasul spune Tata-l Nostru cu balbe , aceleasi sarmale , vine tortul si acasa cel mai enervant e ca te intorci cu acceeasi nevasta ! Si voua vi se intampla la fel ? :) :* "

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108