REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primarul din Seimeni insistă să angajeze avocat pe banii comunei, consilierii - nu şi nu

Primarul din Seimeni insistă să angajeze avocat pe banii comunei, consilierii - nu şi nu

Replica API 15 aprilie 2019 | 01:10 335

Primarul comunei Seimeni, Şerban Mitică, insită, de câteva luni, să promoveze o hotărâre de consiliu legată de procesele pe care administraţia locală le are pe rolul instanţelor. Mai exact, edilul solicită consilierilor locali să îl împuternicească să negocieze achiziţia de servicii de consultanţă, de asistenţă şi/ sau reprezentare juridică. Sumele necesare serviciilor de consultanţă ori de reprezentanţă juridică ar urma să fie suportate din bugetul local. Numai că, proiectul iniţiat de edil a fost respins, şi nu o dată, ci de două ori.

Aleşii locali au îndoieli în privinţa onestităţii demersului primarului. Nu neagă că ar fi nevoie de reprezentare juridică în procesele pe care primăria le are, însă suspectează că primarul ar fi "aranjat" deja cu un avocat căruia să îi atribuie contractul. "E vorba de cineva de la PSD", au susţinut consilierii care îi fac opoziţie primarului.

De precizat că Şerban Mitică a candidat independent, însă între timp s-a alăturat Partidului Social Democrat, dovadă şi participarea acestuia, de dată recentă, la şedinţa organizaţiei PSD Cernavodă.

Documente (click pe imagini):

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa cotizeze si pr.seimeni cu niste euroi ca slava domnului are,sunta oameni cu stare in comuna, cu stare de ...foame!
3
0
in aceasta tara,in acest moment...se vorbeste numai despre marii conducatori ..PSD...adica despre LIVIU DRAGNEA..si despre...EMILIAN NICOLAE..adica de niste infractori...
8
2
eu nu sunt din nici o gasca, dar tu sigur esti infractor, pentru ca numai infractorii il ponegresc pe Nicolae.
4
14
Esti cumva din gasca lui emilian nicolae?
13
2
Cand esti seful politiei dintr-o localitate sigur deranjezi rau infractorii, iata motivul analfabetilor anti Nicolae. Oamenii adevarati si cu mintea la ei stiu ca Nicolae indiferent in ce pistura se afla face lucrurile sa functioneze. Succes Comandante! Succes dl.Presedinte!
2
20
Daca ni-l aduci pe cel mai mare hot,escroc,mincinos actualmente mare pesdeist in persoana lui Nicolae Emilian in primaria Seimeni iti scriu de la inceput ca nu vei mai prinde un mandat de primar.La tupeul lui de escroc iti cere si nevasta sa ti-o reguleze.
17
6
Ne am prins pe cine vrei sa aduci pe cei doi avocati de cacat Nicolae Emilian si Popovici Cornel.Aceste doua javre isi iau bani nemunciti prin Cernavoda la SACT,Utilitati Publice etc.Si pe deasupra mai cer si 5000 de lei net lunar onorariu.Te mananca in fund Miti sa aduci aceste javre in primarie si nu vei mai scapa de ei pe deasupra vei sa pierzi si procesle cu ei.Sa vezi cum da din coate Nicolae Emilan sa nu il aduci pe Popovici Cornel cu toate ca de fatada sunt prieteni nedespartiti.Doua javre din politie ajunsi mari avocati cu doctorate luate pe plicul cu bani la Chisinau.
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108