REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primarul general spune că relația cu unii miniștri din guvernul tehnocrat a fost destul de tensionată

Primarul general spune că relația cu unii miniștri din guvernul tehnocrat a fost destul de tensionată

Replica API 12 noiembrie 2016 | 01:19 200

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că relația avută cu unii miniștri din guvernul tehnocrat a fost destul de tensionată.

"Relația a fost destul de tensionată cu unii dintre miniștri, pentru că se apropia campania electorală și au gândit în cheie politică relația cu Primăria Capitalei. Au fost câțiva miniștri extrem de belicoși chiar și în reacții publice, chiar și în precizări pe Facebook și, de asemenea, chiar în relație directă cu noi. Aș menționa chiar o relație tensionată cu doamna ministru Palmer de la Mediu", a afirmat Firea, la DC News.

Primarul general a susținut că a fost uimită de reacția publică a ministrului, care "a editorializat foarte mult un comunicat de presă și o declarație" atunci când a spus "doamna Firea s-a pierdut cu firea".

"S-au întâmplat foarte multe evenimente la RADET, chiar în acea perioadă negociam, discutam întâlnirea și dumneaei nu a vrut sub nicio formă să vină la sediul Primăriei, așa cum au făcut alți miniștri, (...) a insistat foarte mult ca eu să vin la sediul ministerului. Nu a fost nicio problemă legată de acest aspect. I-am propus chiar, dacă vrea să deblocăm, să mergem pe un teren neutru, într-o altă locație. Nu mă împiedic de acest incident. M-a uimit însă reacția publică, pentru că un ministru pe care eu îl etichetam o persoană mai sobră (...) a editorializat foarte mult un comunicat de presă și o declarație, a spus: 'doamna Firea s-a pierdut cu firea', a făcut tot felul de comentarii nelalocul lor, dar am trecut peste acest incident și ulterior am comunicat cu secretarul de stat, cu directori, am reușit să ne facem treaba", a povestit Firea.

De asemenea, ea a susținut că ministrul Culturii, Corina Șuteu, o critică tot timpul pentru "lucruri închipuite".

"Ultima ispravă a fost aceea de a mă acuza că Muzeul Literaturii nu are sediu și că doamna primar nu vrea să îi dea sediu și a avut parte de o reacție chiar din partea directorului muzeului, care i-a spus: 'doamna ministru, avem și sediu de la Primărie și Primăria ne-a dat și bani să îl renovăm'", a spus Firea, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108