REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primarul oraşului Techirghiol, după semnarea contractului de finanţare pentru zona Lacului Siutghiol: Mulţumesc vicepremierului, preşedintelui CJC, prefectului

Primarul oraşului Techirghiol, după semnarea contractului de finanţare pentru zona Lacului Siutghiol: Mulţumesc vicepremierului, preşedintelui CJC, prefectului

Replica API 21 martie 2019 | 00:00 335

Viceprim-ministrul Daniel Vasile Suciu a fost prezent la Techirghiol, miercuri, 20 martie a.c., unde a semnat contractul de finanțare a unui proiect de zece milioane de lei, privind dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare de acces la Lacul Techirghiol.

Investiţia a fost evocată şi de primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu: "La Grădina Botanică, în prezenţa Vicepremierului, Ministru al Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, a ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu a fost semnat contractul de finantare pentru proiectul 'Valorificarea potenţialului balnear şi turistic al Lacului Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare'. Vorbim despre un proiect care vizează dezvoltarea infrastructurii pe strada Lacului (zona Nenciu Stoian) ce are ca scop dezvoltarea din punct de vedere turistic a zonei de sud a oraşului Techirghiol. Proiectul are o valoare de aproximativ 11 milioane de lei şi va consta în dezvoltarea din punct de vedere turistic in zona de sud a statiunii balneare. Prin acest proiect va fi modernizata si extinsa strada Lacului prin înfiinţarea de reţelei de apă şi canalizare, a sistemului de iluminat public, şi bineînţeles întreaga stradă de peste 1,1 kilometri va fi asfaltata. De asemenea, prin acest proiect zona de trotuare va fi amenajata pe cele doua părţi ale strazii. Doresc pe această cale să le mulţumesc vicepremierului Daniel Suciu, ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, şi preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, a prefectului judeţului Constanţa Dan Jeacă, şi bineînţeles a colectivului din primărie pentru efortul depus. Vom continua şi cu alte proiecte".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu cred ca e vorba de lacul Sf. Ana.
1
0
Ati incurcat lacurile si administratiile !
1
0
Sunt un sclav ordinar si gras
2
0
La techirghiol?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108