REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Primele declarații ale soției deputatului bătăuș Dumitru Focșa

Primele declarații ale soției deputatului bătăuș Dumitru Focșa

Victor ROTARU 7 ianuarie 2023 | 00:00 4515

Soția lui Focșa reacționează în urma scandalului! Joi, 5 ianuarie, în jurul orei 2:00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina. Agresorul era chiar Dumitru Focșa, deputatul AUR. La o zi de la incident, soția deputatului a făcut primele declarații, referitor la nefericitul eveniment.

Soția deputatului AUR, Dumitru Focșa, la o emisiune din cadrul postului de televiziune Antena 3, a făcut primele declarații despre cele întâmplate în data de 5 ianuarie: „Nu pot să spun că este violent din fire, el are o fire mai impulsivă. De data acesta s-a întâmplat într-un context, în care s-au acumulat mai mulți factori, a cedat nervos. Eu consider că nu trebuie să se ajungă niciodată la așa ceva, de aceea eu am făcut toate demersurile legale, voi demara și procedura de divorț. Am părăsit domiciliul, nu mai locuiesc cu el. Copilul este cu mine, se va urma și în privința copilului procedura legală, autoritățile își vor face datoria și în acest caz. Am fost ajutată, am fost consiliată, deci am parte de toată susținerea autorităților. Și copilul va avea parte de consiliere.

De ce s-a ajuns aici? Comportamentul vulcanic al deputatului este deja cunoscut, în trecut acesta având mai multe scandaluri în cu colegii din Parlament, care, aparent, nu se întâmplau doar la București: „Să zicem că în ultimii 2 ani au fost mereu nemulțumiri legate de lipsa timpului petrecut împreună, de lipsa implicării în problemele de familie, de diverse probleme. Ca în orice familie au fost reproșuri, s-au acumulat frustrări. Sunt probleme personale nu vreau să le discut public.”, a mai declarat soția deputatului AUR.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parlamentul tarii, este plin de cocalari semianalfabeti, din pacate, asta inseamna democratie in Romania, daca votantii sunt semianalfabeti, chiar daca avem zeci de aprozare de hartii colorate, pompos numite universitati private, in parlament ajung tot cocalari! totul pleaca de la educatie...buget mare pt BOR, educatie nu trebuie , sa NU se destepte poporul.
8
0
Focsa mai tii minte cand eram colegi si iti spuneam sa facem schimb ca pe mine ma bate nevasta?
6
1
un mwist care n-are curaj sa se puna cu mine de exemplu. Isi bate nevasta papagalul. De la mine multa mwie vulcanicului cu mult kkt !!! Si niste capace-n capul ala sec !!!
11
3
E nebuna de gelozie.este o boala foarte grea
2
15
asta trebuie dus la puscarie si batut mar , un golan fara scoala
20
4
Pe viitor sa aveti grija pe cine votati, pentru ca asemenea indivizi, care au probleme grave de comportament, nu au ce cauta in Parlamentul Romaniei !! Astia ne reprezinta pe noi, astia elaboreaza si emit legi ?!!
22
4
A fost o ,,operatiune speciala".
7
1
Pai și atunci dacă nu este "violent din fire" de ce ai cerut ordin de protecție acum doi ani? Din prea multă iubire? Câtă ipocrizie, știm ca încearcă să-și spele imaginea dar tot un agresor rămâne.
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272