REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Prins la furat de către proprietara locuinţei: „Şi acum tremură carnea pe mine!”

Prins la furat de către proprietara locuinţei: „Şi acum tremură carnea pe mine!”

Replica API 28 noiembrie 2014 | 08:46 164

Teroare în Hârşova

Teroare în Hârşova

O femeie din Hârşova a trecut prin clipe de groază, după ce s-a trezit cu o persoană străină în casă, în toiul nopţii. „Şi acum tremură carnea pe mine”, a declarat, pentru „Replica”, păgubita, care este cadru didactic în Hârşova. Din fericire, femeia nu s-a pierdut cu firea şi a alergat infractorul, până ce acesta a părăsit casa. A fost prins şi arestat.

Poliţiştii din localitatea Hârşova au precizat că, la data de 25.11.2014, ora 3.30, au fost sesizaţi de către o localnică, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras suma de 800 lei. Oamenii legii au reuşit în scurt timp de la sesizare identificarea şi depistarea unui minor, în vârstă de 17 ani, Ibram Suliman, din localitate, bănuit de comiterea furtului, totodată reţinându-l pe bază de ordonanţă. Păgubita este cadru didactic în Hârşova şi susţine că a trecut prin clipe teribile. A auzit zgomote în toiul nopţii şi, crezând că este vorba de mama sa, bolnavă, a intrat în cameră pentru a o întreba ce s-a întâmplat. „Ce faci, mamă, aici?”, a întrebat ea. În acel moment a observat că era o persoană străină, care scotocise prin toate lucrurile.

„A început să tremure carnea pe mine, dar m-am luat repede după el. L-am fugărit până ce a ieşit din curte. Poliţia a venit mai târziu şi mi l-a adus cu maşina. L-am recunoscut. Le-am zis că el este”, a declarat, pentru „Replica”, partea vătămată. Suma de bani a fost recuperată şi predată păgubitei, minorul fiind propus spre arestare. Magistraţii din Hârşova au decis ca el să rămână în arest timp de 30 de zile. În plus, femeia a mai relatat că nu este singurul caz de acest gen. „În aceeaşi noapte au mai fost sparte 3 locuinţe şi o maşină. Suntem terorizaţi. Au intrat hoţii peste un vecin şi i-au spus că-i taie degetele dacă nu le dă banii, altui vecin i-au spart camera de luat vederi şi tot i-au spart locuinţa. Nu ştim ce să mai facem. O să facem o petiţie, nu ştiu, Poliţia Locală să facă pază, că nu se mai poate aşa”, a mai spus femeia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108