REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Prinşi cu droguri asupra lor, în Mamaia şi Vama Veche!

Prinşi cu droguri asupra lor, în Mamaia şi Vama Veche!

Replica API 6 iunie 2017 | 00:00 342

Jandarmii au surprins în Mamaia şi Vama Veche şase persoane care aveau asupra lor jointuri, o cutie metalică şi mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde, dar şi şase pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde. Una dintre persoane avea asupra sa un grinder pentru mărunţit şi un set de foițe și filtre pentru confecţionat ţigarete.

Astfel, în perioada, 1-04 iunie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia şi Vama Veche, au surprins şase persoane cu vârste cuprinse între 26-35 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele şi au fugit. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra lor, jandarmii au mai găsit o cutie metalică şi mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde, dar şi şase pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde. În plus asupra unui tânăr a mai fost descoperit un grinder pentru mărunţit şi un set de foițe și filtre pentru confecţionat ţigarete. Grinderul, cutia, tocul, folile, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primatul de Eforie este traficant de minore si consumator de droguri. A fost vazut vanand pescarusi rozalii, furand neveste curve de prin sat si doborand stalpi de curent pe motiv ca nu ii placea ca nu stateau drepti in fata lui, atunci cand mergea sa dea cu subsemnatul la militie.
3
0
Si acolo e o gasca de golani care se ocupa ci asaceva. Noroc ca sunt la umbra primarelui Roberto. Tota lumea stie ca ii place . De ani de zile. Langa barul 333.
5
0
Simon Mocanu vinde in vama si in Mangalia!Simon Mocanu vinde de multi ani in orasul Mangalia Politia Nu ii face nimic!Simon Mocanu
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108