REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au semnat un contract cu platforma Netflix

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au semnat un contract cu platforma Netflix

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:00 1027

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia lui americană, Meghan, au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit, au anunţat miercuri reprezentanţii companiei americane, citaţi de Reuters, potrivit stiripesurse.ro

Harry şi Meghan, care s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, la începutul acestui an după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice, vor produce o serie de conţinuturi dedicate unor chestiuni pe care ei le consideră importante şi pe care se concentrează fundaţia lor de caritate, Archewell.

"Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă", a declarat cuplul princiar într-un comunicat.

Suma prevăzută în acest contract nu a fost dezvăluită, însă acordul reprezintă primul pas important făcut de Harry şi Meghan în domeniul activităţilor plătite. În ianuarie, ei au anunţat că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar.

Meghan, care a primit titlul de ducesă de Sussex în urma căsătoriei cu prinţul Harry, nu intenţionează să îşi reia cariera de actriţă. Ea a fost una dintre vedetele serialului de televiziune "Suits".

Harry şi Meghan au deja în dezvoltare mai multe proiecte, inclusiv un serial documentar despre natură şi un serial de animaţie dedicat unor femei celebre, au precizat reprezentanţii companiei Netflix.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se duce draqului tot.... Cel mai idiot print al Angliei, chiar mai prost decat tacsu' .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108