REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Priorităţile anului 2017 pentru primarul din Murfatlar

Priorităţile anului 2017 pentru primarul din Murfatlar

Replica API 27 ianuarie 2017 | 00:21 346

Valentin Saghiu

Administraţia locală din Murfatlar a stabilit proiectele prioritare pentru anul în curs. În continuare, finalizarea proiectului privind introducerea gazelor naturale în oraş este pe agenda de lucru a primarului Valentin Saghiu, totul depinzând însă de compania de furnizare a gazelor. Ca şi până în prezent, edilul pune mare accent pe copii şi tineri, aşa încât aceştia vor fi beneficiarii mai multor proiecte referitoare la educaţie şi divertisment. Un alt proiect prioritar al anului 2017 se referă la bazinul de înot promis de edil în campania electorală. „Se pregăteşte documentaţia, iar investiţia va deveni realitate cu sprijin de la Consiliul Judeţean şi Ministerul Dezvoltării”, au precizat reprezentanţii Primăriei Murfatlar.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreti sa-l dea afara pe secretarul , pai asta conduce tot ca primarul nu are habar si tot secretarul la bagat sa faca jmecherii pe primar ca de ce au venit acei de la conturi anul trecut . Dar tot primarul o sa dea socoteala ca el a semnat secretarul doar la instruit bine .
1
2
sa va fut in gura de reporteri de cacat cu caracterele voastre
2
2
MURFATLARENI, SIMINOCENI, DOBITOCENI!
4
0
Mai oameni , mai , atipus botul la vrajeala si l-ati votat sau v-a fost lene sa mergeti la vot si au hotarat altii in locul vostru , acum luati-va MUIA si peste patru ani sa ganditi cand trebuie sa votati . Pana atunci , Sanatate !
4
1
veniti in valu lui traian ,sunt conditii mai bune de trait ca in murfatlar
9
0
Prioritate ar fi sa se duca la mama dracului saghiu cu toti pesedisti . Am ajuns de rasul lumi . Cat despre secretar , mult rau a facut localitati acest parazit .
9
1
Prioritare ar trebui sa fie strazile incepute la Murfatlar si lasate balta. Gazele inteleg ca sunt prioritare dar nu se mai fac. Cred ca prima data ar trebui sa dai afara secretarul primariei. A distrus si echipa de oldboys la fotbal, nu mai avem echipa nici la Turneul Telegraf.
11
2
Are si asta prioritati asa cum are si guvernul , cai verzi pe pereti . Prioritatea ta ar trebui sa fie recuperarea celor doua milioane de euro , paguba din bugetul local , scoasa la iveala de curtea de conturi . In rest , ramii acelasi , adica nimic .
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108