REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Probleme pentru comuna în care locuiesc VULPIȚA și VIOREL: Hoții au dat spargere și au furat banii

Probleme pentru comuna în care locuiesc VULPIȚA și VIOREL: Hoții au dat spargere și au furat banii

Replica API 9 septembrie 2020 | 00:00 1532

Primăria din Blăgești, judeţul Vaslui, a rămas fără banii de salarii, după ce persoane necunoscute au furat din sediul instituției caseta de valori în care se aflau peste 60 de mii de lei, potrivit Pro TV, preluat de stiripesurse.ro

Hoții au reușit să intre în sediul instituției după ce au forțat toate ușile de acces. Anchetatorii iau în calcul toate variantele, inclusiv că hoții ar fi acționat „la pont”.

Primarul a fost cel care a descoperit furtul şi a sunat la 112. Polițiștii au început cercetarea la fața locului, au ridicat probe și au făcut măsurători. Au fost audiate mai multe persoane, iar oamenii legii au deja un cerc de suspecți.

Comuna Blăgești este cea mai i-a dat ţării pe Vulpiţa şi Viorel, bizarele personaje de la episiunea Acces Direct difuzată de Antena 1. Furtul de la primărie vine exact în ziua în care Mirela Vaida, realizatoarea emisiunii Acces Direct, a anunţat că renunţă la serialul cu Vulpiţa şi Viorel, după opt luni şi numeroase sancţiuni din partea CNA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu Vulpita si Viorel in direct pentru retardo-telespectatori. Mai trebuie sa ajunga Kanye West presedintele SUA si Kim Kardashian prima doamna si lumea va fi perfecta.
1
0
VULPITA HALIAI VULVITzA si ZPULPITzA
0
0
ati inceput si voi cu Vulpita? Nu mai aveti ce scrie?
3
0
Chiar nu puteam dormi daca nu stiam asta. Mare vedeta. Dati dracului ce trebuie
2
1
numarul urmaritorilor acestei emisiuni arata nivelul de cultura al romanilor.
3
1
puteti sa ne respectati si sa stopati astfel de articole cu niste neica nimeni- cum este posibil ca acesti nespalati sa fie tema unui emisiuni a unui post TV?- ne-am tampit cu totii?
4
1
ramane sa intre in politica,el la primarie si ea consilier
3
0
Faptul ca de atatea luni personajele astea stupide fac audienta,arata cat de multi privitori sunt la nivelul subteran al inteligentei si este foarte trist. La fel ca Vulpita si ranjitul de partener sunt si multe asa zise vedete,oameni politici si alte adunaturi,transformate cu sarguinta de posturile TV si unde e cazul si de propaganda adaugata,in personalitati .Fara macar un filtru de bun simt,scursurile devin modele de urmat si in loc sa se incerce promovarea valorilor,se cimenteaza prostia,impostura,prostul gust.
7
1
Asa personaje,asa televiziune adica de kk,mai lipsea motanul felix -turnatorul
5
0
M as impusca n cap cu o furculita daca as fi cel care detine compania asta, la ce stiri dezvolta. Numai bine o dati voi in cancan direct. Prostimii si asa ii place sa vada circ, lasati politica sau alte chestii serioase, sunt destule tate si cururi prin constanta pe care sa le lansati in orbita vedelor.
2
1
V-ati uitat toti la tv si acum aruncati cu noroi in niste oameni vulnerabili. Sunt si alte cazuri in care altii nu primesc ajutor social, nu muncesc si va ingroapa pe toti in bani lor. Pe aceeia nu o sa ii vedeti niciodata la tv ca sa aveti ce comenta.
3
3
acesti doua persoane tinere sunt apte medical , dar primesc amandoi ajutor social... postul de rahat a3 i-a mai facut si vedete pentru a ne arata incultura majoritatii locuitorilor acestei tzari locuita in majoritatea ei de prosti... cine nu crede ca-s multi prosti , priviti doar cine au fost votati si conduc Cta: un individ fost sluga a mascariciului si un golan cretin , hot si spagar notoriu , babu... pe celalat vice toti din primarie stiu ca este sarac cu duhul , adica nu stie sa duca o fraza la sfarsit fara sa citeasca greoi de pe vreo hartie pusa la dispozitie de secretara...
7
2
Ce legatura are incidentul de la Primaria Blagesti cu cei doi protagonisti de telenovela ieftina, chiar n-am inteles.
9
0
stire de cacao
10
1
Doi boscheti, vai mama lor, antena 1 sia facut treaba cu ei si ei au ajuns vedete. Asa e in romania, ne dam in spectacol la tv!!!
6
3
au fost vulpita si viorel autorii.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108